totaalbed Almelo

totaalbed Almelo

Woonboulevard 26 | 7606 JA | 054 - 662 11 00

Maak een afspraak

Welkom bij totaalBED Almelo

Openingstijden
Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30- 20:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00
Bijzondere dagen

Kom bij ons winkelen op afspraak. Deze maak je eenvoudig via ons afsprakenformulier. Het filiaal neemt contact met je op voor een specifieke tijd.

Verder staan onze slaapadviseurs in de winkel telefonisch voor je klaar tijdens de reguliere openingstijden.

Woonboulevard Almelo

totaalBED Almelo bevindt zich op de woonboulevard in Almelo met maar liefst 40.000 vierkante meter aan winkelplezier. Ga eens een middag shoppen en geniet tussendoor van een lunch of zelfs diner op deze gezellige woonboulevard. Kom inspiratie opdoen bij onze beddenwinkel en laat je adviseren hoe je volledig tot rust komt.

Over parkeren hoef jij je geen zorgen te maken; dit kan gratis voor de deur. De woonboulevard ligt dichtbij de snelweg en is eenvoudig te bereiken vanuit Borne, Enter, Nijverdal en Rijssen. Tevens is de woonboulevard goed te bereiken met het openbaar vervoer: je loopt in 5 minuten vanaf de bushalte naar onze totaalBED winkel.

ACTIE: Maak een afspraak en win je aankoopbedrag terug
Maak online een afspraak, doe een aankoop in de winkel en maak kans op het terugwinnen van je aankoopbedrag!
Per week is er 1 landelijke winnaar. Winnaars worden op de hoogte gebracht door de winkel waar de aankoop heeft plaatsgevonden. Actie loopt t/m 28 maart.

Maak een afspraak

totaalBED service

  • Persoonlijk advies van onze specialisten
  • Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
Adresgegevens
Almelo
Woonboulevard 26
7606 JA Almelo
Plan route

Over onze winkel

In onze beddenwinkel in Almelo bevind jij je in een slaapwereld van maar liefst 1000 m2. Doe inspiratie op en bekijk de nieuwste trends op slaapkamergebied. Je hebt volop keuze in één- en tweepersoonsbedden, peuterbedden, seniorenbedden en logeerbedden. Ook het type matras speelt een belangrijke rol voor een goede nachtrust. Kies je voor een pocketvering matras, traagschuim matras, latex matras, koudschuim matras of voor een topmatras? Wij helpen je graag de juiste keuze te maken.

  • 1350 m2 slaapkameraanbod
  • Speelhoek voor de kinderen
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Elke donderdag tot 21:00 open
ACTIE: Maak een afspraak en win je aankoopbedrag terug
Maak online een afspraak, doe een aankoop in de winkel en maak kans op het terugwinnen van je aankoopbedrag! Per week is er 1 landelijke winnaar. Winnaars worden op de hoogte gebracht door de winkel waar de aankoop heeft plaatsgevonden. Actie loopt t/m 28 maart.

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen over totaalBED

Bestelling geplaatst op 01.03.2021
Aardige man met kennis
Bestelling geplaatst op 01.03.2021
slaapverwekkend die gasten! haha ondanks corona situatie en dus iets latere levering, prima bezorging door professionele transporteurs (graag gedaan voor het helpen om de sneeuw weg te krijgen onder de auto). Bestellen ging al prima in zaak Emmen. vriendelijk ontvangst en zeer goede adviezen. gratis pakket leuke toevoeging. Zeer mooie en kwalitatieve boxspring. Prima duidelijke informatie per mail.
Bestelling geplaatst op 01.03.2021
Prima bed. Heel vriendelijk en goed advies gekregen. Goede plaatsing en levering