Dekbedden

Bekijk als Rooster Lijst

10 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

10 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Dekbedden

Dekbedden van totaalBED

Lekker slapen heeft alles met een aangename lichaamstemperatuur te maken. Een goed dekbed helpt daarbij. Of je van een stevig, soepel, luchtig, dik of dun dekbed houdt is heel persoonlijk. totaalBED biedt daarom dekbedden in alle soorten en maten en in de materialen katoen, dons, wol of synthetisch. Welk dekbed je ook kiest, je slaapt comfortabel en lekker warm onder een kwaliteitsdekbed voor een zachte prijs!

Dekbedden in meerdere afmetingen

Onze dekbedden zijn verkrijgbaar in éénpersoons (140x220) en tweepersoons (200x220) maatvoeringen, maar ook in een lits-jumeaux (240x220) variant. Een dekbed koop je meestal 60 cm breder dan de lengte van je matras. Voor een eenpersoons dekbed is de meest gangbare maat 140x220 cm. Heb je een extra breed bed? Dan kun je soms zelfs kiezen voor een dekbed van 260x220 cm.

Wamteklassen dekbedden

Dekbedden zijn er in vier verschillende warmteklassen. Deze wamteklassen geven aan hoe warm het dekbed is. Je kunt ook kiezen voor een 4-seizoenen dekbed, een gecombineerd dekbed uit bestaande uit twee verschillende warmteklassen. In de winter combineer je de twee warmteklassen, in de zomer gebruik je alleen het zomerdekbed. Heb je snel warm tijden het slapen? Kies dan voor een luchtig, katoenen dekbded. Voor de echte koukleumen raden we daarentegen een dikke donzen deken of wollen dekbed aan.

Dekbedden in de aanbieding

Al onze dekbedden zijn scherp geprijsd en van goede kwaliteit. Je kunt daarnaast ook gebruik maken van onze seizoensaanbiedingen en kortingsacties. Zo betaal je nooit teveel voor je nieuwe dekbed.