Boxspring
Nightline vrd

Bestellen

Stel jouw eigen boxspring samen

Standaard inbegrepen
  • boxsprings: 260 pocketveren per m2
  • kleur: grijs (Board 523)
  • hoofdbord: 115 cm hoog
  • matras: pocket 500 matras (300 veren per m2) of pocket 1000 matras (500 veren per m2)
  • topmatras: diverse keuzes
  • potenset: diverse keuzes
Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Normale prijs 1839,- Speciale prijs 1287,-
Gratis bezorging & montage
Europese productie
Snel in huis
Uitstekende kwaliteit, scherpe prijs
90 nachten proefslapen

Boxspring
Nightline

Minimalisme pur sang. Dat is de boxspring Nightline. Het strakke hoofdbord is recht en hoekig afgewerkt. Van de zijkant gezien toont het bord aardig wat dikte, waardoor het bed als geheel 'body' heeft. 

Geniet van extra gemak: de Nightline is ook leverbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering waarbij je het hoofd- en voeteneinde afzonderlijk kunt verstellen.

Deze boxspring heeft het hoogste niveau afwerking; een state of the art product, voor een nette prijs. Je slaapt op een combinatie van een pocketveeronderstel met 260 pocketveren per vierkante meter en een pocketveermatras met 300 pocketveren of 500 pocketveren per vierkante meter. Alle boxspringmatrassen zijn uitgerust met zeven comfortzones, voor maximale ondersteuning van onder meer hoofd, schouders, heupen en benen. De kwalitatief hoogwaardige luxe topper maakt de comfortabele ondersteuning voor je lichaam compleet.

Boxspring
Een boxspring kopen doe je bij beddenspeciaalzaak totaalBED. Een boxspring is een veringsysteem onder het matras, en heeft dus de functie van een matrasdrager. Zowel de boxspring als het matras bevat pocketveren. Dit zijn veren die apart verpakt zijn in een zakje en die onafhankelijk van elkaar bewegen, waardoor het matras volledig op jouw lichaam reageert en dus optimale ondersteuning biedt. Hoe meer pocketveren per vierkante meter, hoe preciezer de ondersteuning.

Meer informatie

Specificaties

Boxspring
Nightline vrd

Stel je boxspring samen

Configureer de 'Boxspring Nightline vrd' geheel volgens jouw wensen.

Normale prijs 1839,- Speciale prijs 1287,-
of vind een winkel bij jou in de buurt