Boxspring Sundfall
De grote vierkante vlakken waarin dit hoofdbord middels een duidelijk stiksel is verdeeld, geven de boxspring Sundfall een tijdloze, grafische uitstraling. Niet alleen het gestikte patroon, ook het hoofdbord zelf is vierkant van vorm. Je hebt bij deze tijdloze boxspring in het segment keuze uit groot aantal kleuren, stoffen, lederlooks en pootjes. Daarmee maak je van de Boxspring Sundfall het smaakvolle middelpunt van je slaapkamer.

Geniet van extra gemak: de Sundfall is ook leverbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering waarbij je het hoofd- en voeteneinde afzonderlijk kunt verstellen.

 

Deze boxspring heeft het hoogste niveau afwerking; een state of the art product, voor een nette prijs. Je slaapt op een combinatie van een pocketveeronderstel met 260 pocketveren per vierkante meter en een pocketveermatras met 300 pocketveren of 500 pocketveren per vierkante meter. Alle boxspringmatrassen zijn uitgerust met zeven comfortzones, voor maximale ondersteuning van onder meer hoofd, schouders, heupen en benen. De kwalitatief hoogwaardige luxe topper maakt de comfortabele ondersteuning voor je lichaam compleet.

 

Stevig of standaard matras?

De juiste hardheid van de matras hangt af van je lichaamsgewicht, slaaphouding en persoonlijke voorkeur. De één zakt graag 'lekker weg' in zijn matras, terwijl de ander de voorkeur geeft aan meer stevigheid. Het belangrijkste is dat de matras lekker ligt en voldoende ondersteuning biedt voor je lichaam. Kies daarom voor een hardheid die het gewicht van je lichaam verdeelt over de matras; bij een lichaamsgewicht tot 80 kilo adviseren wij een standaard matras en voor mensen boven de 80 kilo een stevig matras.

 

Boxspring

Een boxspring kopen doe je bij beddenspeciaalzaak totaalBED. Een boxspring is een veringsysteem onder het matras, en heeft dus de functie van een matrasdrager. Zowel de boxspring als het matras bevat pocketveren. Dit zijn veren die apart verpakt zijn in een zakje en die onafhankelijk van elkaar bewegen, waardoor het matras volledig op jouw lichaam reageert en dus optimale ondersteuning biedt. Hoe meer pocketveren per vierkante meter, hoe preciezer de ondersteuning.


Meer informatie
Montage Gratis montage
Garantie 5 jaar (25 jaar op veer- en framebreuk)
Bezorging Gratis bezorgd
Levertijd 6 tot 8 weken
Kleur Antraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Paars, Rood, Roze, Turqoise, Wit, Zwart
Hoogte Hoofdbord 100 cm, 115 cm, 150 cm
Hoofdbord - Dikte 13 cm
Matras - Hoogte 19 cm
Matras - Kern Pocket 500 matras met 300 veren per m2 (optioneel pocket 1000 matras met 500 veren per m2)
Matras - Afdeklaag 2 cm Comfortschuim
Hoofdbord - Breedte Breedte is gelijk aan het bed
Matras - Hoes/Tijk Meegestoffeerd in luxe stof naar keuze
Matras - Zones 7 comfortzones
Comforthoogte Ja
Anti allergisch Ja
Topmatras - tijk afritsbaar Ja
Type boxspring Vlak
Onderhoud Topper 1x per 2 weken draaien en keren
Lighoogte 70 cm
Gewichtsklasse 120 kg bij keuze pocket 500 matras, 140 kg bij keuze pocket 1000 matras
Stijl Design
Ventilatie Uitstekend
Topmatras - Hoogte 9 cm (optioneel 11 cm)
Topmatras - Kern Koudschuim (optioneel: latex, traagschuim, pulse natuurlatex, pocket en watergel)
Boxspring - Frame Solide houten constructie (niet verstelbaar)
Voetenbord - Hoogte 72 cm
Voetenbord - Dikte 13 cm
Voetbord- Breedte gelijk aan de boxspring
Boxspring - Kern 260 pocketveren per m2
Wil je dit product eerst samen met ons bekijken in de winkel? Maak dan nu een afspraak in de dichtstbijzijnde totaalBED winkel!
Er zijn nog geen reviews beschikbaar voor dit product.
Normale prijs 1979 Speciale prijs 1385