Boxsprings

Profiteer nu van 30% korting op onze boxsprings! Alle boxsprings worden gratis geleverd en gemonteerd. Zoals bijvoorbeeld de moderne boxspring Nightline! Bekijk onze collectie of kom langs in de winkel voor vrijblijvend slaapadvies.

Boxspring 140x210

Bekijk als Rooster Lijst

39 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

39 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Boxspring 140x210

Ben je op zoek naar een boxspring met nét dat beetje extra beenruimte? Kies dan voor onze 140x210 cm modellen. De perfecte boxspring voor de kleinere slaapkamer, zonder dat je voeten over de rand van je bed hangen. Bekijk ons assortiment of kom langs in de winkel. 

Boxspring 140x210 kopen? Die vind je bij totaalBED

Heb je niet zoveel ruimte in de breedte van je slaapkamer, maar wel lang van stuk? Dan is de boxspring 140x210 cm een solide keuze. Je kunt in dit formaat prima met twee personen naast elkaar slapen en je geniet van net iets meer beenruimte. Bij de meeste boxspringmodellen kun je kiezen uit een vlakke boxspring en een elektrisch verstelbare boxspring

Stel je eigen boxspring 140x210 samen

Bij totaalBED heb je de mogelijkheid om je boxspring 140x210 cm helemaal zelf samen te stellen. Met behulp van onze online boxspringconfigurator stel je eigen boxspring 140x210 cm helemaal af op jouw wensen en voorkeuren. Naast het bepalen van de afmetingen heb je de keuze uit meer dan 100 verschillende combinaties in kleuren, stoffen en stijlen. Bekijk de hele collectie en configureer de boxspring van jouw dromen. 

Betaalbare boxspring 140x210

Het kopen van een nieuwe boxspring hoeft helemaal niet de hoofdprijs te kosten. Bij totaalBED streven we namelijk naar betaalbare kwaliteit voor iedereen. Daarnaast voeren we regelmatig mooie acties op onze boxspringcollectie en werken we door het jaar heen met seizoenskortingen. Bij totaalBED zit je eigenlijk goed!