Boxsprings

Profiteer nu van 30% korting op onze boxsprings! Alle boxsprings worden gratis geleverd en gemonteerd. Zoals bijvoorbeeld de moderne boxspring Nightline! Bekijk onze collectie of kom langs in de winkel voor vrijblijvend slaapadvies.

Boxspring 160x200

Bekijk als Rooster Lijst

44 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

44 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Boxspring 160x200

Een boxspring in de standaard maat 160x200 is populair en ideaal als je met zijn tweeën slaapt. Bovendien houd je genoeg ruimte over in je slaapkamer.

Boxspring 160x200 kopen? totaalBED heeft een uniek assortiment

De boxspring maat 160x200 is de standaard afmeting voor een tweepersoons boxspring-slaapsysteem. Je hebt voldoende ruimte om met z'n tweeën goed op je eigen bedhelft te liggen en ook de boxspring zelf neemt niet zoveel ruimte in beslag.

totaalBED heeft een ruim assortiment aan verschillende boxspringmodellen beschikbaar in deze afmetingen. Daarnaast kun je kiezen uit een elektrisch verstelbare boxspring of de vlakke variant boxspring. Met één van onze 100 kleur- en stofcombinaties vind je altijd de perfecte boxspring 160x200 voor jouw slaapkamer. Maak het geheel af door de boxspring te combineren met bijpassende nachtkastjes, kledingkasten of een voetenbank

Stel jouw eigen boxspring 160x200 samen

Bij totaalBED stel je jouw eigen unieke boxspring 160x200 samen. Kies uit meer dan 100 verschillende combinaties in stijl, kleur en stofsoorten. Ben je aan de lange kant? Naast de breedtemaat, kun je ook zelf de lengtemaat van je boxspring bepalen. Kies voor een extra lang bed tot wel 220 cm. Klein van stuk? Je kunt ook een bed in de lengtemaat 190 cm aanschaffen. 

Naast het kiezen van de kleur en de stofsoort van je nieuw boxspring, kies je ook zelf het type voetbord in jouw stijl. De keuze is reuze! Ben je op zoek naar een boxspring in een andere maat? Kijk dan even bij onze 140x200 boxsprings, 180x200 boxsprings of 160x200 bedden.

Profiteer van kortingen op 160x200 boxsprings

Mooie boxsprings tegen aantrekkelijke prijzen; totaalBED streeft naar betaalbare kwaliteit voor iedereen. Zo betaal je nooit teveel voor je nieuwe bed. Daarnaast hanteren we geregeld mooie seizoensaanbiedingen en kortingsacties op onze boxsprings. Extra interessant is het om op deze momenten jouw droombed 160x200 samen te stellen en aan te schaffen. Bekijk ons assortiment online en vind de boxspring van jouw dromen!