Boxsprings

Profiteer nu van 30% korting op onze boxsprings! Alle boxsprings worden gratis geleverd en gemonteerd. Zoals bijvoorbeeld de moderne boxspring Nightline! Bekijk onze collectie of kom langs in de winkel voor vrijblijvend slaapadvies.

Boxspring 160x210

Bekijk als Rooster Lijst

39 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

39 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Boxspring 160x210

Mensen worden steeds langer, maar gelukkig groeien onze boxsprings ook mee! Heb je iets meer ruimte in bed nodig, of lig je het lekkerst in een ruim bed? Dan is de boxspring in de afmetingen 160x210 cm de perfecte keuze!

Boxspring 160x210 kopen? Ontdek totaalBED

Een boxspring kopen die nét even iets langer en breder is dan het standaard model? Ga dan voor een boxspring 160x210 cm. Met deze boxspring geniet je van extra ruimte in de lengte en breedte. Heerlijk slapen op je eigen bedhelft, zonder dat je voeten buiten boord hangen. 

Toch liever nog een iets bredere boxspring? Misschien is de boxspring 180x220 cm dan iets voor jou.  

Stel je eigen boxspring 160x210 samen

Net als onze andere boxspringmodellen, kun je ook deze boxspring zelf samenstellen. Meer dan 100 mogelijke combinaties in stofsoorten, kleuren en stijlen. Maak gebruik van onze online boxspringconfigurator om jouw droomboxspring samen te stellen. 

Kijk daarnaast ook eens naar onze bijpassende slaapkameraccessoires zoals nachtkastjes, hockers of dekenkisten.

Hoge kortingen op 160x210 boxsprings 

Bedenk van te voren welke stijl boxspring je leuk vindt en bedenk hoeveel ruimte je in je slaapkamer hebt. Stel vervolgens eenvoudig je eigen boxspring 160x210 cm samen en bestel deze direct online. Gratis geleverd en 90 nachten proefslapen! 

Wil je zeker weten dat je een goede boxspring koopt tegen de beste prijs? Bij totaalBED zijn de boxsprings altijd voordelig geprijsd. Een goede nachtrust hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Slaap lekker met totaalBED.