Boxsprings

Profiteer nu van 30% korting op onze boxsprings! Alle boxsprings worden gratis geleverd en gemonteerd. Zoals bijvoorbeeld de moderne boxspring Nightline! Bekijk onze collectie of kom langs in de winkel voor vrijblijvend slaapadvies.

Boxspring 180x210

Bekijk als Rooster Lijst

44 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

44 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Boxspring 180x210

Op zoek naar een boxspring die iets langer is en heb je bovendien veel ruimte in je slaapkamer? Ga dan voor een 180x210 cm boxspring. Zo heb je net iets meer ruimte in de lengte.

Boxspring 180x210 kopen? totaalBED heeft een uniek assortiment

Een boxspring 180x210 cm is perfect voor de langere mensen onder ons. Over het algemeen geldt dat je je bed 20 cm langer dan je eigen lengte moet aanschaffen, wil je er echt lekker in kunnen liggen. De 180x210 cmboxspring is iets breder dan de standaard tweepersoons maat van 160 cm breed en biedt daarnaast ook net iets meer voetenruimte. Lekker ruim, maar past nog wel in de meeste slaapkamers. 

Maak je slaapkamer af met bijpassende slaapkamermeubelen, zoals nachtkastjes, een voetenbank of een kledingkast.

Stel je eigen boxspring 180x210 samen

Ook de langere varianten boxsprings kun je zelf samenstellen. Gebruik hiervoor onze online boxspringconfigurator en kies uit meer dan 100 verschillende combinaties aan kleuren, materialen en afmetingen. Daarnaast kun je ook kiezen of je een vlakke (standaard) boxspring of elektrische boxspring aanschaft, voor net dat beetje extra comfort. 

Ben je op zoek naar een boxspring in een andere lengtemaat? Kijk dan even bij onze boxsprings in de maten 180x200 cm of boxspring 180x220 cm

Scherpe prijzen op 180x210 boxsprings

Een boxspring aangeschaft tegen een normale prijs slaapt extra fijn. Bij totaalBED zijn de boxsprings 180x210 cm dan ook altijd goed geprijsd. Al onze bedden, boxsprings en matrassen worden in Europa geproduceerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van lokale grondstoffen. Zo houden we de kwaliteit hoog - en de prijzen laag!