Boxsprings

Profiteer nu van 30% korting op onze boxsprings! Alle boxsprings worden gratis geleverd en gemonteerd. Zoals bijvoorbeeld de moderne boxspring Nightline! Bekijk onze collectie of kom langs in de winkel voor vrijblijvend slaapadvies.

Boxspring 200x200

Bekijk als Rooster Lijst

37 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

37 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Boxspring 200x200

Heerlijk uitgerust wakker worden zonder dat je de aan de rand van je boxspring belandt? Voel je een koning(in) te rijk in onze Kingsize boxspringmodellen. Met de 200x200 cm boxspring geniet je van extra veel comfort en ruimte!

Boxspring 200x200 kopen?

Ruime slaapkamer en op zoek naar een net zo'n ruime boxspring? Dan is een boxspring 200x200 cm een hele goede keuze. Deze maat is namelijk één van de grootste boxsprings die je kunt bestellen. Met zijn twee meter lengte én breedte is het een stukje breder dan reguliere boxspringformaten. Deze maat wordt ook wel een Kingsize model boxspring genoemd.

Ben je toch op zoek naar een bed 200x200 cm of misschien een boxspring in een andere maat? Kijk dan bij onze boxsprings 200x220 cm, boxsprings 180x200 cm.

Stel je eigen boxspring 200x200 cm samen

totaalBED biedt een ruim assortiment boxsprings 200x200 cm die enorm comfortabel zijn. Met onze boxspring configurator kun je eenvoudig je eigen boxspring samenstellen. We bieden meer dan 100 combinaties in afmetingen, kleur en stof. Maak je boxspring vervolgens af met mooie bijpassende dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons

Profiteer van hoge kortingen op 200x200 cm boxsprings

Genieten van de luxe van een ruim boxspringbed, zonder de hoofdprijs te hoeven te betalen? Onze boxsprings zijn altijd voordelig geprijst. Daarnaast kun je gebruik maken van onze seizoenskortingen en hebben we geregeld mooie actieprijzen. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor jouw nieuwe Kingsize boxspring! 

Europese productie 200x200 cm boxsprings

De boxsprings van totaalBED zijn allemaal in Europa geproduceerd. Zo houden we de levertijden kort en de kwaliteit hoog. Klinkt goed? Bekijk ons assortiment en stel je eigen boxspring samen.