Boxsprings

Profiteer nu van 30% korting op onze boxsprings! Alle boxsprings worden gratis geleverd en gemonteerd. Zoals bijvoorbeeld de moderne boxspring Nightline! Bekijk onze collectie of kom langs in de winkel voor vrijblijvend slaapadvies.

Boxspring 200x220

Bekijk als Rooster Lijst

37 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

37 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Boxspring 200x220

Slaap je het liefst languit, diagonaal, zónder daarbij je partner in de weg te zitten? Kies dan voor onze royale boxspringmodellen van maar liefst 200x220 cm. Eindeloos veel ruimte! Bekijk het ons aanbod of kom langs in de winkel om ze zelf uit te testen.

Boxspring 200x220 cm bestellen? Kom naar totaalBED

Op zoek naar een kingsize model boxspring 200x220 cm? Dan zit je goed bij totaalBED. In deze boxspring kun je heerlijk wegdromen en twee keer rollen zonder dat je bij de zijkant van het bed komt: zo veel ruimte! Toch een maatje kleiner? Andere populaire boxspringmaten zijn de 200x200 cm, de 180x200 cm en de 160x200 cm.

Ook onze grootste boxspringmodellen zijn, net als onze andere boxspings, helemaal naar je eigen smaak en wensen samen te stellen. Kies uit meer dan 100 verschillende combinaties in kleuren, stoffen en stijlen. Maak de look helemaal compleet met een bijpassend voetbord, nachtkastjes en voetenbanken

Sale op boxsprings 200x220 cm

Groot staat niet direct gelijk aan duur. totaalBED streeft namelijk naar betaalbare kwaliteit voor iedereen. Standaard bieden we lage prijzen aan voor onze Europees geproduceerde boxsprings. Daarnaast geniet je het hele jaar door van verschillende kortingsacties en seizoensaanbiedingen. totaalBED bewijst dat goede kwaliteit én een goede prijs voor boxsprings 200x220 cm hand in hand gaan. Ontdek wat totaalBED jou te bieden heeft.