Boxsprings

Profiteer nu van 30% korting op onze boxsprings! Alle boxsprings worden gratis geleverd en gemonteerd. Zoals bijvoorbeeld de moderne boxspring Nightline! Bekijk onze collectie of kom langs in de winkel voor vrijblijvend slaapadvies.

Aanbiedingen op boxsprings

Bekijk als Rooster Lijst

24 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Page:
Bekijk als Rooster Lijst

24 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Page:

Aanbiedingen op boxsprings

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring, maar wil je niet te veel betalen? Dan ben je bij totaalBED aan het juiste adres. Bekijk hier onze boxsprings die momenteel in de aanbieding zijn. 

Boxspring aanbiedingen van totaalBED

Op zoek naar mooie aanbiedingen op boxsprings? Bij totaalBED zijn de boxsprings altijd voordelig geprijsd. Daarnaast kun je het hele jaar door gebruik maken van onze seizoenskortingen en hebben we geregeld mooie actieprijzen. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor jouw droombed!

Stel je boxspring in de aanbieding samen

Ook voor boxsprings in de sale geldt dat je deze je eenvoudig zelf kunt samenstellen via onze online boxspring configurator. Je hebt de keuze uit wel meer dan 100 combinaties in stofsoort, kleur en hoofd- en voetborden. Zo vind je altijd een boxspring die aansluit bij jouw wensen.

Elektrische boxspring in de aanbieding

Naast ons ruime assortiment aan vlakke boxsprings en standaard boxsprings, kun je bij totaalBED ook kiezen voor elektrisch verstelbare boxspringmodellen in de sale. De luxe en comfort van een elektrische boxspring, tegen een aantrekkelijke prijs. Bekijk ons assortiment online of kom langs in de winkel.