Boxsprings

Profiteer nu van 30% korting op onze boxsprings! Alle boxsprings worden gratis geleverd en gemonteerd. Zoals bijvoorbeeld de moderne boxspring Nightline! Bekijk onze collectie of kom langs in de winkel voor vrijblijvend slaapadvies.

Boxspring met opbergruimte

Bekijk als Rooster Lijst

37 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

37 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Boxspring met opbergruimte

Heb je vaak veel spullen rondslingeren in je slaapkamer? Of woon je klein en heb je weinig ruimte? Dan biedt een boxspring met opbergruimte de oplossing! In de anders loze ruimte onder de boxspring kun je spullen opbergen. Bekijk ons aanbod aan opbergboxsprings.

Boxspring met opbergruimte kopen? Stel je eigen boxspring samen

Heb je beperkte ruimte in je slaapkamer? Dan is een boxspring met opbergruimte een slimme keuze, zodat je optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Gebruik de opbergruimte onder de boxspring om bijvoorbeeld extra dekens, hoofdkussens, dekbedovertrekken, hoeslakens of ander beddegoed in op te bergen.

Boxspring met opbergruimte in verschillende kleuren en maten

Net als onze andere boxsprings, zijn ook de opbergboxsprings verkrijgbaar in diverse kleuren, afmetingen en stofsoorten. Gebruik de boxspringconfigurator om je eigen opbergboxspring samen te stellen! Kies uit meer dan 100 verschillende combinaties aan kleuren, materialen en afmetingen. Geniet van optimaal slaapcomfort én extra opbergruimte. Wil je toch liever een normale boxspring? Kijk dan bij onze vlakke boxsprings of elektrische boxsprings.

Bestel een boxspring met opbergruimte met korting

Onze boxsprings met opbergruimte zijn altijd scherp geprijsd. Doordat al onze boxsprings in Europa worden geproduceerd, kunnen we de kwaliteit hoog en de prijzen laag houden. Het hele jaar door kun je bovendien gebruik maken van mooie seizoensacties en kortingen op boxsprings, zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor je nieuwe boxspring. Slaap lekker!