Twijfelaar bed

Bekijk als Rooster Lijst

9 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

9 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Twijfelaar bed

Voor iedereen die net niet genoeg heeft aan een eenpersoons bed, maar ook geen tweepersoons model nodig heeft, is een twijfelaar bed een prachtige uitkomst. Snel en gemakkelijk online een twijfelaar bed scoren doe je gewoon vanuit je luie stoel. Of nog even vanuit je oude bed natuurlijk, want je nieuwe twijfelaar is al bijna onderweg!

Twijfelaar bed kopen? Dat doe je bij totaalBED

Als je voor een twijfelaar bed gaat, kies je daar wellicht voor omdat je minder ruimte in je slaapkamer hebt of omdat je het fijn vindt om lekker knus te slapen. Slaap je alleen? Ook dan is een twijfelaar ideaal, lekker diagonaal slapen! Een twijfelaar bed is 120 cm breed, waarmee het iets ruimer is dan een regulier eenpersoonsbed.

Ben je op zoek naar een ander formaat bed? Bekijk dan ook eens onze eenpersoons bedden, tweepersoons bedden, 140x200 cm bedden, 160x200 cm bedden of twijfelaar boxsprings. 

Twijfelaars in verschillende kleuren én stijlen

Ga je voor een twijfelaar bed? Dan is het tijd daarna tijd om de stijl en kleur van je nieuwe bed te bepalen. Je vindt onze twijfelaars namelijk in klassieke uitvoeringen, maar ook in modernere varianten. Zo vindt je altijd het bed dat bij je past.

Goedkope twijfelaar bedden

Over de prijzen hoef je in ieder geval niet te twijfelen! Bij totaalBED zijn de bedden namelijk altijd scherp geprijst. Dankzij onze Europese productie kunnen we namelijk de kwaliteit hoog en de prijzen laag houden. Wist je dat je nieuwe bed gratis wordt thuis bezorgd én gemonteerd? Slaap lekker!