Voetborden

Het voetbord is optioneel, maar geeft net dat beetje extra aan jouw boxspring. Lekker tv kijken vanuit je bed? Kies dan voor dit voetenbord met ingebouwde tv-lift! Bekijk onze collectie voetborden of kom langs in de winkel.

Voetborden

Voetborden

Voetborden voor boxsprings

Een voetbord maakt je boxspring helemaal af. Een voetbord aan het einde van je boxspring zorgt voor een rustige, complete uitstraling van je bed. Bovendien zorgt het voetbord er voor dat je dekens of sprei niet van het bed af glijden. Je kunt bij totaalBED een los voetbord kopen, of je kunt deze meenemen bij het kopen van een nieuwe boxspring. Al onze voetborden zijn, net als onze boxsprings, verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Vind het perfecte voetbord bij totaalBED!

Voetborden combineren

Bij totaalBED mix en match je eenvoudig jouw droombed bij elkaar. Het totaalBED assortiment bestaat namelijk uit een divers aanbod aan boxsprings, hoofdborden, voetborden én pootjes in verschillende stofsoorten en -kleuren, die je eindeloos met elkaar kunt combineren. De stijl vanje boxspring bepaalt vaak de look van je slaapkamer. Stem daarom je hoofd- en voetbord af op de gewenste stijl van jouw slaapkamer. Maak het geheel af met bijpassende meubelen, zoals nachtkastjes, hockers, krukjes of een voetenbank in dezelfde stijl!

Betaalbare voetborden

Bij totaalBED bieden we niet alleen een ruim assortiment voetborden, maar streven we bovendien naar betaalbare kwaliteit voor iedereen. Jouw droombed hoeft niet langer de hoofdprijs te kosten! Shop jouw nieuwe boxspring online of in één van onze 22 winkels.