Nachtkastjes

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Nachtkastjes

Nachtkastjes van totaalBED 

Een nachtkastje of bedtafeltje is haast onmisbaar in de hedendaagse slaapkamer. Je leesbril altijd bij de hand, je wekker naast je bed en je telefoon in de buurt; een nachtkastje is een multifunctioneel meubelstuk. Wat je ’s nachts ook gaag bij de hand wil hebben: je vindt het je nachtkastje in het assortiment van totaalBED.

Nachtkastjes in verschillende kleuren en materialen

Naast een mooi bed horen bijpassende nachtkastjes. Net als onze boxsprings, zijn alle nachtkastjes verkrijgbaar in verschillende kwaliteitsstoffen en stijlvolle kleuren. Maak je slaapkamer compleet met mooie gestoffeerde kastjes of houten bedtafeltjes.

Soorten nachtkastjes - eindeloos combineren

totaalBED biedt een breed assortiment aan soorten en stijlen nachtkastjes aan. Zo kun je gaan voor een gestoffeerd nachtkastje (bijvoorbeeld in de kleur van je bed) of juist een houten nachtkastje. Daarnaast kun je kiezen voor nachtkastje met lades of een deurtje, een open nachtkastje of een gedeeltelijk open nachtkastje. Kies je voor een nachtkastje met opbergruimte, dan kun je de sfeer in je slaapkamer rustig en opgeruimd houden.

Een nachtkastje in de traditionelere kleuren, zoals een wit, zwart of grijs nachtkastje, past vaak bij ieder bed en crëeert bovendien een rustige uitstaling in je slaapkamer. Bij totaalBED kun je uiteraard ook kiezen voor nachtkastjes in de stijl van je slaapkamer, bijvoorbeeld met een industriele of een landelijke look! Let ook op de details bij het stylen van je nachtkastje: ga je voor een elegant nachtkastje met sierlijke pootjes, of een stoer model op wieltjes? Ook de verschillende handgrepen hebben invloed op de stijl van je nachtkastje(s).