Bedbodems

Een goede bedbodem is essentieel voor een goede nachtrust. Bij totaalBED kun je kiezen uit vlakke en verstelbare lattenbodems. Bekijk ons ruime aanbod of kom langs in de winkel!

Lattenbodem 80x200

Bekijk als Rooster Lijst

6 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

6 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Lattenbodem 80x200

Zoek je een nieuwe lattenbodem 80x200 cm? In ons ruime assortiment vind je lattenbodems die de juiste ondersteuning bieden en daarnaast goede ventilatie voor je matras garanderen.

Lattenbodem 80x200 bestellen? Je vindt het bij totaalBED

Zoek je een lattenbodem 80x200 cm voor een eenpersoonsbed? Of zoek je juist twee aparte lattenbodems voor een tweepersoonsbed? Bij totaalBED ben je aan het goede adres. De juiste lattenbodem in combinatie met je matras zorgen voor goede ondersteuning en ventilatie voor het matras. En een goed geventileerd matras gaat aanzienlijk langer mee! 

Ruim assortiment lattenbodems 80x200

Onze lattenbodems zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en varianten. Bij totaalBED heb je de keuze uit drie verschillende typen lattenbodems; de vlakke lattenbodem, handverstelbare lattenbodem of de elektrisch verstelbare lattenbodem. Daarnaast kun je kiezen uit 80x200 cm lattenbodems met 28 latten tot maar liefst 42 latten en schotels. In de regel geldt: hoe meer latten in je lattenbodem, hoe beter de drukverdeling en ondersteuning. Goed om te weten: al onze lattenbodems worden geproduceerd in Europa en zijn van hoogwaardige kwaliteit. 

Lattenbodems 80x200 voor een scherpe prijs

Voordelige lattenbodems, lokaal geproduceerd. Goede kwaliteit hoeft niet te hoofdprijs te kosten. Doordat we de lattenbodems in Europa produceren, kunnen we de kosten laag en de kwaliteit hoog houden. Betaalbare kwaliteit voor iedereen, dat is ons motto. Kom langs in de winkel of bekijk ons volledige assortiment online.