Bedbodems

Een goede bedbodem is essentieel voor een goede nachtrust. Bij totaalBED kun je kiezen uit vlakke en verstelbare lattenbodems. Bekijk ons ruime aanbod of kom langs in de winkel!

Lattenbodem 100x200

Bekijk als Rooster Lijst

4 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

4 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Lattenbodem 100x200

Heb je een nieuwe lattenbodem 100x200 cm nodig? Bekijk hier onze collectie eenpersoons lattenbodems in de maat 100x200. Een goed uitgekozen lattenbodem zorgt voor de juiste ondersteuning voor je lichaam en goede ventilatie van je matras. Een goede lattenbodem kan de levensduur van je matras op die manier aanzienlijk verlengen.

Lattenbodem 100x200 kopen? Ruime keuze bij totaalBED

De lattenbodem 100x200 cm is eigenlijk de breedste afmeting éénpersoonslattenbodem. Je kunt ook kiezen voor voor een lattenbodem in de afmetingen 120x200 cm, maar deze wordt feitelijk aangeduid als een twijfelaar formaat. Zoek je toch een kleiner formaat? Dan kom je uit bij de 70x200 cm, 80x200 cm of 90x200 cm lattenbodems. 

Ben je daarnaast ook op zoek naar een nieuw matras

Ruim assortiment lattenbodems 100x200

Nadat de juiste afmetingen hebt gekozen, bepaal je vervolgens of je liever een vlakke of verstelbare lattenbodem aanschaft. Bij totaalBED heb je namelijk de keuze uit drie verschillende meerdere lattenbodems; de vlakke lattenbodem, handverstelbare lattenbodem of de elektrisch verstelbare lattenbodem.

Tot slot kun je de keuze maken tussen lattenbodems met 28 latten, tot en met lattenbodems met 42 latten. In de basis geldt dat hoe meer latten, hoe beter de drukverdeling en ondersteuning van de lattenbodem. Al onze lattenbodems worden geproduceerd in Europa en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Lattenbodems 100x200 voor een scherpe prijs

totaalBED hanteert scherpe prijzen op alle lattenbodemvarianten. Bovendien kun je hele jaar rond profiteren van mooie seizoenskortingen en handige kortingsacties. Kom langs in de winkel en laat je inspireren door één van onze slaapexperts!