Bedbodems

Een goede bedbodem is essentieel voor een goede nachtrust. Bij totaalBED kun je kiezen uit vlakke en verstelbare lattenbodems. Bekijk ons ruime aanbod of kom langs in de winkel!

Lattenbodem 120x200

Bekijk als Rooster Lijst

3 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

3 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Lattenbodem 120x200

Op zoek naar een lattenbodem 120x200 cm? De lattenbodems van totaalBED zijn geschikt voor alle bedframes in onze collectie. Bekijk het assortiment online of kom langs in de winkel! 

Lattenbodem 120x200 kopen? Ruime keuze bij totaalBED

Heb je een lattenbodem in de maat 120x200 cm nodig voor een eenpersoonsbed? De combinatie matras en lattenbodem of bedbodem zorgt voor maximale ondersteuning en ligcomfort. 120x200 cm is tevens het breedste model lattenbodem dat je kunt bestellen bij totaalBED. Zoek je een groter formaat? Dan kom je uit bij tweemaal de 70x200 cm, 80x200 cm of 90x200 cm lattenbodems. 

Ruim assortiment lattenbodems 120x200

Nadat de juiste afmetingen hebt gekozen, kun je vervolgens nog kiezen of je liever een vlakke of verstelbare lattenbodem aanschaft. Bij totaalBED heb je namelijk de keuze uit drie verschillende typen lattenbodem; de vlakke lattenbodem, handverstelbare lattenbodem of de elektrisch verstelbare lattenbodem.

Tot slot kun je de keuze maken tussen lattenbodems met 28 latten, tot en met lattenbodems met 42 latten. In de basis geldt dat hoe meer latten, hoe beter de drukverdeling en ondersteuning van de lattenbodem. Al onze lattenbodems worden geproduceerd in Europa en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Welke lattenbodem past het best binnen jouw budget? 

Lattenbodems 120x200 voor een scherpe prijs

Natuurlijk wil je niet te veel betalen voor een lattenbodem 120x200 cm. Bij totaalBED begrijpen we dat. Goede kwaliteit hoeft dan ook niet te hoofdprijs te kosten. totaalBED hanteert scherpe prijzen op alle lattenbodemvarianten. Bovendien kun je hele jaar rond profiteren van mooie seizoenskortingen en handige kortingsacties. Zien we je snel?