Elektrische lattenbodems

Een elektrisch verstelbare lattenbodem is de ideale combinatie van luxe en gemak. Met één druk op de knop verstel je de lattenbodem naar de gewenste lighoogte. Bekijk ons ruime aanbod of kom langs in de winkel!

Elektrische lattenbodems

Bekijk als Rooster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Elektrische lattenbodems

Elektrische lattenbodem kopen? Groot aanbod bij totaalBED

Denk je er over na om een elektrische verstelbare lattenbodem aan te schaffen? totaalBED heeft een ruim aanbod aan elektrische bedbodems. Bekijk ons assortiment of kom langs in één van onze winkels!

Voordelen van elektrische lattenbodems

Het hoofd- en/of voeteneinde van een elektrische bedbodem is individueel van elkaar in hoogte verstelbaar. Zo kun je iedere gewenste ligpositie aannemen met slechts één druk op de knop. Lees je graag nog even voor het slapen gaan? Of heb je vaak last van je benen aan het einde van de dag? Dan is een elektrisch verstelbare lattenbodem ideaal. Deze bedbodem beschikt over een motor aangedreven mechanisme, dat je met behulp van een afstandbediening naar wens kunt laten stijgen of zakken.

Elektrische lattenbodems voor scherpe prijzen

Een luxeproduct als de elektrisch verstelbare lattenbodem hoeft helemaal niet duur te zijn! Bij totaalBED bieden we elektrische bedbodems tegen betaalbare prijzen aan. totaalBED streeft namelijk naar betaalbare kwaliteit voor iedereen. In onze winkels hebben we daarnaast gedurende het gehele jaar geregeld aantrekkelijke seizoenskortingen of mooie actieprijzen op onze lattenbodems, bedden en textiel.

De voordelen van een elektrische lattenbodem liever eerst in het echt uitproberen? Dat kan in één van onze 22 winkels bij jou in de buurt. Bekijk ons assortiment of kom langs voor slaapdvies op maat door één van onze slaapexperts!