Bedbodems

Een goede bedbodem is essentieel voor een goede nachtrust. Bij totaalBED kun je kiezen uit vlakke en verstelbare lattenbodems. Bekijk ons ruime aanbod of kom langs in de winkel!

Vlakke lattenbodems

Bekijk als Rooster Lijst

3 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

3 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Vlakke lattenbodems

Op zoek naar een reguliere, vlakke lattenbodem? De niet-verstelbare lattenbodems van totaalBED zijn geschikt voor ieder type matras! De lattenbodems van totaalBED zijn gemaakt van multi-gelaagd beukenhout, met meerdere verstelbare comfortzones en een verstevigd middengedeelte voor extra support.

Vlakke lattenbodems in veel afmetingen

De vlakke lattenbodems van totaalBED zijn verkrijgbaar in verschillende lengte- en breedtematen; kies uit afmetingen van 70x190 centimeter tot 120x220 centimeter. Heb je een tweepersoonsbed? Dan is het handiger om twee éénpersoons lattenbodems aan te schaffen. Doordat jij en je partner elk op je eigen bedhelft liggen, heb je ook het meeste baat bij individuele ondersteuning van je bedbodem (en matras). Twee losse bedbodems werken daarom eigenlijk beter dan één lattenbodem voor twee personen.

Of je vervolgens voor twee éénpersoonsmatrassen of één tweepersoonsmatras kiest, ligt aan je persoonlijke voorkeuren. Verschillen jij en je partner echter veel in lengte of lichaamsgewicht? Dan is ons advies wederom om voor twee losse éénpersoonsmatrassen te kiezen. Zo zijn jullie allebei verzekerd van het beste slaap- en ligcomfort!

Voordelige prijzen op vlakke lattenbodems van totaalBED

Bij totaalBED bieden we vlakke bedbodems aan tegen betaalbare prijzen. totaalBED streeft namelijk naar betaalbare kwaliteit voor iedereen. In onze winkels hebben we daarnaast gedurende het gehele jaar geregeld aantrekkelijke seizoenskortingen of mooie actieprijzen op onze lattenbodems, bedden en textiel.

Onze vlakke lattenbodems liever in het echt uitproberen? Dat kan in één van onze 22 winkels bij jou in de buurt. Maak een winkelafspraak of kom langs voor slaapdvies op maat door één van onze slaapexperts!