Pocketveer matras Dahlia
Luchtig en comfortabel slapen. Dat doet u op de anti-allergische pocketveer matras Dahlia. Dit 24 centimeter dikke matras is extra comfortabel dankzij de afdeklaag van 3 centimeter veerkrachtig koudschuim, die zich gemakkelijk aan de lichaamscontouren aanpast. Het 3 centimeter veerkrachtig koudschuim bevind zich aan beide zijden van de matras. Het koudschuim kenmerkt zich door de open celstructuur dat ventileert en vocht reguleert. Met 400 pocketveren per vierkante meter en 7 comfortzones biedt Dahlia een stevig comfort.

Pocketvering matras
Matrassen met pocketveren bieden goede ondersteuning en een stabiel ligcomfort. Bovendien geven ze een aangename warmte in de winter en welkome frisheid in de zomer. Die goede ondersteuning en ventilatie dankt de pocketveermatras aan de vele 'losstaande' veren, die onafhankelijk van elkaar bewegen. Hoe meer veren per vierkante meter en hoe meer slagen per veer, hoe beter de ondersteuning. Dankzij de verschillende comfortzones krijgen de diverse lichaamsdelen optimale ondersteuning. Een pocketveermatras gaat gemiddeld 10 jaar mee.

Standaard of stevig?
De pocketveer matras Dahlia is verkrijgbaar in de varianten standaard en stevig. Welke u kiest, hangt samen met uw persoonlijke voorkeur, slaaphouding en gewicht. De één zakt graag 'lekker weg' in zijn matras, terwijl de ander de voorkeur geeft aan meer stevigheid. Kies voor een hardheid die het gewicht van uw lichaam verdeelt over de matras; bij een lichaamsgewicht tot 80 kilo adviseren wij een standaard matras en voor mensen boven de 80 kilo een stevige matras.

Kenmerken matras Dahlia
+ Lange levensduur
+ Tijk afritsbaar
+ Anti-allergisch
+ Uitstekende ventilatie
+ Goede drukverdeling door 7 comfortzones
+ Weerszijden beslaapbaar


Meer informatie
Garantie 5 jaar
Montage Gratis montage
Bezorging Gratis bezorgd
Kleur Wit
Matrassentest consumentenbond Ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Handvaten Ja
Matras - Type Pocketveer matras
Anti allergisch Ja
Matras - Afdeklaag 3 cm koudschuim HR-40
Hardheid Standaard of stevig
Matras - Hoogte 24 cm
Onderhoud Matras 1x per maand draaien en keren
Ventilatie Uitstekend
Gewichtsklasse tot 120 kg
Tijk- Afritsbaar Ja
Tijk-Wasbaar Ja
Tijk - Materiaal 100% polyether (soft touch)
Geschikt voor slaaphouding Geschikt voor alle slaaphoudingen
Aantal veren 400 pocketveren per m2
Matras - Zones 7 comfortzones
Tijk- Vulling Thermotique 360 gram
Geschikt voor verstelbare bodems Ja
Wil je dit product eerst samen met ons bekijken in de winkel? Maak dan nu een afspraak in de dichtstbijzijnde totaalBED winkel!
Er zijn nog geen reviews beschikbaar voor dit product.
Normale prijs 599 Speciale prijs 299