Traagschuim matras Nightline
De traagschuim matras Nightline is een uitstekende keuze bij gevoelige spieren of gewrichten, omdat die zich aanpast aan uw lichaam. Bovendien is deze matras anti-allergisch. Het 25 cm dikke matras bestaat uit een uniek veersysteem: een koudschuim basis met daarop een pocketvering kern van 510 pocketveren per vierkante meter. Met zeven comfortzones geven deze pocketveren uw lichaam precies de goede ondersteuning.

De afdeklaag bestaat uit 8 centimeter NASA traagschuim, wat de drukpunten opvangt en zich vormt naar de lichaamscontouren. Traagschuim wordt veel gebruikt als oplossing voor lichamelijke klachten, zoals spier- en rugpijn. Kortom: dit matras biedt het comfort van traagschuim, met de ondersteuning van pocketvering. De onderlaag bestaat uit bestaat uit 4 cm comfortschuim SG-30.

Traagschuim matras
Traagschuim matrassen, ook wel NASA matrassen genoemd, staan bekend om de drukverlagende eigenschappen. Deze matrassen helpen spieren ontspannen en doen gewrichten tot rust komen. Het temperatuurgevoelige schuim wordt zachter wanneer het in contact komt met uw lichaamswarmte.

Onbeslapen voelt de matras koel en stevig aan. Naarmate u langer ligt, wordt de matras warmer en elastischer en vormt deze zich precies om uw lijf. Een traagschuim matras gaat 10 tot 15 jaar mee.

Standaard of stevig?
Traagschuim matras Nightline is verkrijgbaar in de varianten standaard en stevig. Welke u kiest, hangt samen met uw persoonlijke voorkeur, slaaphouding en gewicht. De één zakt graag 'lekker weg' in zijn matras, terwijl de ander de voorkeur geeft aan meer stevigheid. Kies voor een hardheid die het gewicht van uw lichaam verdeelt over de matras; bij een lichaamsgewicht tot 80 kilo adviseren wij een standaard matras en voor mensen boven de 80 kilo een stevige matras.

Kenmerken matras Nightline
+ Lange levensduur
+ Tijk afritsbaar
+ Goede drukverdeling door 7 comfortzones
+ Drukverlagend voor spieren en gewrichten
+ Anti-allergisch
- Temperatuurgevoelig


Meer informatie
Garantie 5 jaar
Montage Gratis montage
Kleur Wit
Bezorging Gratis bezorgd
Levertijd Veel producten direct uit voorraad leverbaar
Anti allergisch Ja
Gewichtsklasse tot 120 kg
Matras - Type Traagschuim matras
Matras - Hoogte 25 cm
Hardheid Standaard of stevig
Tijk - Materiaal 100% polyether (soft touch)
Matras - Zones 7 comfortzones
Aantal veren 510 pocketveren per m2
Tijk- Vulling 34% viscose en 66% polyester
Geschikt voor verstelbare bodems Ja
Tijk-Wasbaar Ja
Matras - Afdeklaag 8 cm traagschuim
Ventilatie Goed
Weerszijden beslaapbaar Nee
Handvaten Nee
Tijk- Afritsbaar Ja
Geschikt voor slaaphouding Geschikt voor alle slaaphoudingen
Wil je dit product eerst samen met ons bekijken in de winkel? Maak dan nu een afspraak in de dichtstbijzijnde totaalBED winkel!
Er zijn nog geen reviews beschikbaar voor dit product.
Normale prijs 999 Speciale prijs 499