Matrassen

Bij totaalBED vindt je het matras dat het beste bij jou past. Gratis thuisbezorgd. Bekijk onze collectie of kom langs in de winkel voor vrijblijvend slaapadvies! 90 nachten proefslapen.

Matras 100x200

Bekijk als Rooster Lijst

8 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

8 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Matras 100x200

Op zoek naar groot eenpersoons matras? Dan is de 100x200 cm maat het ideale formaat om breeduit op te liggen. Bekijk al onze 100x200 cm matrassen.

Matras 100x200 bestellen? Groot assortiment bij totaalBED

Het uitzoeken van een nieuw matras dat bij je past heeft vaak nogal wat voeten in de aarde. Welke lengte, hardheid en materiaalsoort kies je? Het matras dat het beste bij je past, hangt af van je slaaphouding, lichaamsgewicht en persoonlijke voorkeuren. Een goed matras helpt je om uitgerust wakker te worden, maar een goed gekozen matras kan tevens rug- en nekklachten voorkomen. Kies je matras daarom altijd met zorg uit.

Waar sommige mensen het liefst op een zachter, meewerkend matras slapen, geven anderen juist de voorkeur aan een stevig matras dat meer ondersteuning biedt. Het is dan ook goed om te weten dat je de meeste van onze matrassen kunt bestellen in een 'standaard' of 'stevig' uitvoering.

Naast dat je kunt kiezen uit deze twee verschillende hardheden, is het ook belangrijk om te kijken naar het soort materiaal waarvan het matras gemaakt is. Bij totaalBED kun je kiezen uit koudschuim matrassentraagschuim matrassenlatex matrassen of pocketvering matrassen

Ruim assortiment 100x200 matrassen

De 120x200 cm maat matras wordt ook wel een twijfelaar genoemd. De perfecte maat om soms samen, soms alleen op te liggen. Dit formaat bed en matras neemt weinig ruimte in in je slaapkamer. Zo houd je genoeg ruimte over voor je andere meubels, zoals nachtkastjes en een kledingkast

Goedkope matrassen 100x200

Al onze 100x200 cm matrassen worden in Europa geproduceerd en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij deze Europese productie kunnen we de prijzen laag - en de kwaliteit hoog houden. Zo ben je altijd verzekerd van een gunstige prijs voor je nieuwe matras. Betaalbare kwaliteit voor iedereen, daar streeft totaalBED naar.