Matrassen

Bij totaalBED vindt je het matras dat het beste bij jou past. Gratis thuisbezorgd. Bekijk onze collectie of kom langs in de winkel voor vrijblijvend slaapadvies! 90 nachten proefslapen.

Matras 180x200

Bekijk als Rooster Lijst

8 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

8 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Matras 180x200

Een goede nachtrust is voor iedereen zeer belangrijk. Goed slapen heeft invloed op je gezondheid, humeur en energieniveau. Bekijk ons aanbod aan extra ruimte tweepersoons 180x200 cm matrassen. 

Matras 180x200 bestellen? Kom shoppen bij totaalBED

Na een drukke dag is het heerlijk om in je eigen bed te ploffen. Hoe goed je slaapt, hangt voor een groot gedeelte samen met het matras waarop je slaapt. Zaak is het dus om deze met zorg uit te kiezen.

Het matras dat het beste bij je past, hangt af van je slaaphouding, lichaamsgewicht en persoonlijke voorkeuren. Een goed matras helpt je om uitgerust wakker te worden, maar wist je dat een goed gekozen matras tevens rug- en nekklachten kan verminderen of zelfs voorkomen?

Ruim assortiment 180x200 matrassen 

totaalBED heeft een ruim assortiment aan matrassen in de maat 180x200cm. Kies uit koudschuim matrassentraagschuim matrassenlatex matrassen of pocketvering matrassen

Iedere type matras heeft unieke eigenschappen en voordelen. Afhankelijk van je slaaphouding (zij-, buik- of rug), je lichaamsbouw en je persoonlijke voorkeuren, is er altijd een type matras dat bij jou past. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van je nieuwe matras? Vraag om advies aan één van onze slaapexperts! 

Betaalbare matrassen 180x200 bij totaalBED

Al onze matrassen, waaronder 180x200 cm matrassen, worden in Europa geproduceerd en hebben een levensduur van minimaal 10 jaar. Dat mag je van totaalBED verwachten. Betaalbare kwaliteit tegen scherpe prijzen. 

Liever je nieuwe matras eerst fysiek uittesten? Kom proefliggen in één van onze winkels! Bovendien heb je de mogelijkheid om binnen 90 dagen je matras om te ruilen voor een ander matras, mocht je toch niet helemaal lekker liggen.