Topmatrassen

Maak je boxspring compleet met het juiste topmatras! Een goede topper verhoogt het slaapcomfort en verlengt de levensduur van het onderliggende matras. Bekijk onze collectie of kom langs in de winkel!

Topmatras 140x200

Bekijk als Rooster Lijst

7 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

7 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Topmatras 140x200

Je zoekt een topmatras in de afmetingen 140x200 cm? Goede keuze. Een topmatras versterkt de eigenschappen van je matras en zorgt voor extra veel slaapcomfort. Daarnaast verleng je de levensduur van je matras aanzienlijk met het plaatsen van een beschermende topper. 

Topmatras 140x200 nodig? Ontdek het aanbod van totaalBED

Met een topmatras kun je een extra comfortlaag creëren, zonder dat je een nieuw matras hoeft aan te schaffen. Is je matras eigenlijk iets te zacht? Kies dan voor een steviger topmatras om de hardheid uit te kunnen balanceren. Omgekeerd kun je ook een zacht topmatras plaatsen op een matras dat eigenlijk iets te stevig ligt. Bovendien zorgt een topper bovenop je matras er voor dat je matras langer meegaat. Al onze topdekmatrassen 140x200 cm zijn van Europese kwaliteit en scherp geprijst.

Ben je naast een topper ook op zoek naar een matras? Dat is helemaal makkelijk. Bekijk ons assortiment koudschuim matrassen, traagschuim matrassen, latex matrassen en pocketvering matrassen en stel eenvoudig je favoriete combinatie matras en matrastopper samen. Behoefte aan slaapadvies? Onze slaapexperts staan altijd voor je klaar, in de winkel of online.

Ruim assortiment topmatrassen 140x200 bij totaalBED

Moeite met het kiezen van de juiste topper 140x200 cm? We maken het graag een stukje eenvoudiger voor je. Al onze matrassen worden geproduceerd in Europa en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Welke topper je uiteindelijk uitkiest, je bent verzekerd van goede kwaliteit.

Bij totaalBED heb je keuze uit toppers met een kern van koudschuim, traagschuim, pocketvering, latex of watergel. Ieder type topmatras dient een andere slaper. Heb je het snel koud in bed? Ga dan voor onze latex topmatrassen, dit materiaal voelt snel warm aan. Heb je last van pijntjes in je nek of schouder? Ga dan voor een traagschuim topmatras, deze zorgt voor goede drukverlaging en veerkracht.

Aanbiedingen topmatrassen 140x200

Een ruim assortiment topmatrassen tegen lage prijzen. Daarnaast profiteer je het hele jaar door van diverse seizoensaanbiedingen en kortingsacties. Betaalbare kwaliteit, dat is waar we naar streven. Fijn voor je nachtrust én je portomonnee!