Topmatrassen

Maak je boxspring compleet met het juiste topmatras! Een goede topper verhoogt het slaapcomfort en verlengt de levensduur van het onderliggende matras. Bekijk onze collectie of kom langs in de winkel!

Topmatras 160x200

Bekijk als Rooster Lijst

7 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

7 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Topmatras 160x200

Ben je op zoek naar een topmatras 160x200 cm? Zoek dan niet verder. totaalBED biedt een ruim assortiment toppers in verschillende soorten en afmetingen. 

Topmatras 160x200 bestellen? Kom naar totaalBED

Heb je een bed met matras of boxspring 160x200 cm aangeschaft en zoek je hiervoor een topmatras 160x200 cm? Slimme keuze! Een goed topmatras is, naast je matras, één van de belangrijkste onderdelen van een goede nachtrust.

Als slaapexpert weten we precies wat lekker slapen en een goede nachtrust betekent. Naast dat een topper extra comfort en ondersteuning biedt, verleng je met een topmatras 160x200 cm ook de levensduur van het onderliggende matras. Met een topmatras ontlast je de onderliggende matras, waardoor deze langer meegaat. Een topmatras is bovendien lichter en gemakkelijker te keren en te luchten.

Ben je naast een topper ook op zoek naar een matras? Kijk dan even bij onze koudschuim matrassen, traagschuim matrassen, latex matrassen en pocketvering matrassen.

Ruim assortiment topmatrassen 160x200

Bij totaalBED hebben je een ruime keuze aan topmatrassen zijn een unieke eigenschappen. Koudschuim is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor mensen die het snel warm hebben tijdens het slapen, dankzij de goede ventilerende eigenschappen van het schuim. Traagschuim is weer een betere keuze voor mensen met nek- en rugklachten, omdat het dankzij het meegevende schuim op de juiste plekken ondersteuning biedt. Één ding is zeker, kies je voor totaalBED, dan kies je voor Europese kwaliteit tegen scherpe prijzen. 

Aanbiedingen topmatrassen 160x200

Naast dat je bij totaalBED ruime keuze hebt in topmatrassen, mag je ook altijd een zeer scherpe prijs verwachten. Dat is natuurlijk heel fijn, want een kwalitatief topmatras hoeft niet duur te zijn. Daarnaast profiteer je het hele jaar rond van aantrekkelijke seizoenskortingen. Zo shop je jouw topmatras 160x200 cm extra voordelig bij totaalBED.