Topmatrassen

Maak je boxspring compleet met het juiste topmatras! Een goede topper verhoogt het slaapcomfort en verlengt de levensduur van het onderliggende matras. Bekijk onze collectie of kom langs in de winkel!

Koudschuim topmatrassen

Bekijk als Rooster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Koudschuim topmatrassen

Kan jouw matras wel een boost gebruiken? Met het plaatsen van een topdekmatras van koudschuim, creëer je een extra comfortlaag bovenop je oude matras. Zo kun je weer jaren vooruit, zonder dat je een duur nieuw matras hoeft aan te schaffen. 

Koudschuim topper kopen? Ruim aanbod bij totaalBED 

Koudschuim topmatrassen staan bekend om het optimale elastische vermogen van dit koudschuim. Zonder aan stevigheid en comfort in te boeten, neemt dit topmatras gemakkelijk nieuwe vormen aan. Elke dag fris en fruitig wakker worden dankzij de koudschuim topmatrassen van totaalBED. 

Onze topmatrassen zijn er in zowel één- als tweepersoonsafmetingen. Dat is handig, omdat het kan voorkomen dat jij en je partner allebei een op een los matras slapen. Een tweepersoons topmatras werkt die vervelende kier tussen twee aparte matras weg en maakt er één geheel van. Heb je twee éénpersoonsmatrassen die individueel in hoogte verstelbaar zijn? Hiervoor bestaan de zogeheten splittoppers.

Voordelen van een koudschuim topmatras

Koudschuim toppers kennen een aantal belangrijke voordelen! Zo wordt het koudschuim niet snel warm, dankzij de uitstekende ventilerende en vochtregulerende eigenschappen van het schuim. Ideaal dus voor mensen die 's nachts snel warm hebben (en daarbij veel transpireren tijdens het slapen). 

Daarnaast is bij koudschuim nauwelijks sprake van kuilvorming, door het stugge materiaal. Stug betekent echter niet dat het matras niet flexibel is; koudschuim heeft namelijk een hoge HR (High Resilience) waarde. Veel veerkracht dus!

Een ander, meer algemeen voordeel van een koudschuim topper is het feit je een topper gemakkelijker schoonhoudt dan een regulier matras. De topper is namelijk lichter, wat hem gemakkelijker te luchten, draaien en te keren maakt! 

Betaalbare koudschuim topdekmatrassen 

Hoewel een goede nachtrust natuurlijk onbetaalbaar is, is besparen op de aanschaf van je nieuwe koudschuim topper toch fijn. Bij totaalBED streven we naar betaalbare kwaliteit voor iedereen. Dus voor welk topmatras je uiteindelijk kiest, je bent altijd verzekerd van goede kwaliteit tegen de juiste prijs. 

Toch ook benieuwd naar onze andere topmatrassen? Bekijk dan het assortiment traagschuim toppers, latex toppers, watergel toppers en pocketveer toppers