Topmatrassen

Maak je boxspring compleet met het juiste topmatras! Een goede topper verhoogt het slaapcomfort en verlengt de levensduur van het onderliggende matras. Bekijk onze collectie of kom langs in de winkel!

Pocketvering topmatrassen

Bekijk als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina

Pocketvering topmatrassen

Pocketvering topmatras kopen? Groot aanbod bij totaalBED

Een pocketveer is een metalen springveer in een 'pocket', een zakje. Een pocketveer topmatras heeft een kern van talloze pocketveren, die naast elkaar zijn verwerkt. Het zakje om iedere individuele springveer zorgt ervoor dat de veren elkaar niet kunnen raken en dat de veer minder 'voelbaar' is. Iedere veer in een pocketveer topmatras is erop gericht om je de meest optimale ondersteuning te bieden. Omdat elke veer ‘los’ staat, reageert het topmatras goed op de drukverdeling van je lichaam. Daarbij geldt: hoe meer veren per m2, hoe beter de ondersteuning.

Comfort van een pocketvering topmatras

Een pocketvering topmatras kent verschillende comfortzones, voor een optimale puntelasticiteit. Kenmerkend voor een pocketveer topmatras is dat deze je warm houdt in de winter, en lekker fris aanvoelt in de zomer! Daarnaast zijn het materiaal en de dikte van de afdeklaag van grote invloed op het comfort van de topper. De afdeklaag van de pocketveringtopmatrassen van totaalBED is gemaakt van koudschuim. De koudschuim afdeklaag is veerkrachtig, ventileert goed en blijft lang in model.

Voordelen van een pocketvering topper

De voordelen van een pocketvering topmatras is dat deze goed ventileert, door het gebruik van de open cel structuur. Omdat het vocht goed kan worden afgevoerd, voelt het matras niet te warm aan. Bovendien zorgt een open celstructuur ervoor dat de druk van het lichaam goed verdeeld wordt. Afhankelijk van de afdeklaag, die meestal bestaat uit traagschuim of koudschuim, voelt de topper toch heel comfortabel aan.

Pocketvering topdekmatras met hoge kortingen

Benieuwd hoe het pocketveer topmatras in de werkelijk ligt? Kom gerust eens proefliggen in één van onze 22 winkels! Maak gebruik van onze seizoenskortingen en actieprijzen. Bij totaalBED streven we naar betaalbare kwaliteit voor iedereen.