Topmatrassen

Maak je boxspring compleet met het juiste topmatras! Een goede topper verhoogt het slaapcomfort en verlengt de levensduur van het onderliggende matras. Bekijk onze collectie of kom langs in de winkel!

Watergel topmatrassen

Bekijk als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina

Watergel topmatrassen

Kan jouw matras wel een boost gebruiken? Met het plaatsen van een watergel topdekmatras, creëer je een extra comfortlaag bovenop je oude matras. Zo kun je weer jaren vooruit, zonder dat je een duur nieuw matras hoeft aan te schaffen. 

Watergel topmatrassen van totaalBED

Onze watergel topmatrassen staan erom bekend dat ze uitstekend ventileren tijdens het slapen. Watergel toppers voelen veerkrachtig en soepel aan, dankzij de open celstructuur van het watergel. Ook de puntelasticiteit van het watergel is hoog, wat inhoudt dat de topper zich gemakkelijk aanpast naar je lichaam en je op de juiste plekken ondersteunt tijdens het slapen. Comfortabel slapen met een watergel topdekmatras van totaalBED. 

Het comfort van een watergel topmatras

Een watergel topmatras bestaat uit een onderlaag van gel, omhuld door een laag van schuim. De tijk van de watergeltopper is gemaakt van een combinatie van zacht katoen en climawatt. Climawatt zorgt er voor dat vocht niet in het topmatras trekt. Climawatt is bovendien anti-allergisch; het biedt weerstand tegen geurtjes en geeft weinig tot geen voedingsbodem voor huisstofmijt en microben. Het reduceert de ongemakken van transpiratiren tijdens het slapen en biedt zo een comfortabel slaapklimaat. Bovendien is de tijk van onze watergel toppers afritsbaar en wasbaar, voor extra hygiëne. 

Voordelen van watergel toppers

Een watergeltopmatras is de ideale topper voor mensen die het snel warm of juist koud hebben tijdens het slapen. Dankzij de ventilerende eigenschappen en de temperatuurvastheid van het watergel, wordt je lichaamstemperatuur namelijk goed gereguleerd tijdens het slapen. Door de drukverlagende werking van het watergel wordt daarnaast ook je bloedcirculatie bevorderd en geeft het topmatras een goede ondersteuning aan je lichaam. De watergel vulling vormt zich bovendien gemakkelijk naar de contouren van je lichaam, voor een extra prettig ligcomfort.

Watergel topdekmatrassen met korting

Hoewel een goede nachtrust natuurlijk onbetaalbaar is, is besparen op de aanschaf van je nieuwe watergel topper toch zeer welkom. Bij totaalBED streven we naar betaalbare kwaliteit voor iedereen. Voor welk topdekmatras je uiteindelijk gaat, bij totaalBED koop je altijd een topper van goede kwaliteit tegen de juiste prijs. 

Toch ook benieuwd naar onze andere topmatrassen? Bekijk dan het assortiment traagschuim topperslatex toppers en pocketveer toppers