totaalbed Deventer

totaalbed Deventer

Essenstraat 11 | 7418 BM | 057 - 060 80 19

Maak een afspraak

Welkom bij totaalBED Deventer

Openingstijden
Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
9:30 - 17:00
Zondag
12:00 -17:00
Bijzondere dagen

Elke zondag geopend

Woonboulevard de Snipperling

Onze beddenwinkel in Deventer bevindt zich op woonboulevard De Snipperling. Hier vind je alle woon- en slaapwinkels uit de regio bij elkaar. Laat je bij totaalBED Deventer verrassen en inspireren door onze producten met de nieuwste kleuren en trends. Je hoeft je geen zorgen te maken over parkeergelegenheid. Deze is gratis en ruimschoots aanwezig!

Je bereikt de woonboulevard vanuit de richting Colmschate, Raalte, Wilp of Zutphen. Daarnaast is de woonboulevard goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Deventer ben je binnen twintig minuten bij onze beddenwinkel. totaalBED Deventer bevindt zich op de eerste etage welke te bereiken is met de trap of een lift. De winkel is hierdoor vriendelijk voor klanten met wandel/kinderwagens, rolstoelgebruikers en rollatorgebruikers.

Maak een afspraak

totaalBED service

  • Persoonlijk advies van onze specialisten
  • Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
Adresgegevens
Deventer
Essenstraat 11
7418 BM Deventer
Plan route

Over onze winkel

Onze beddenwinkel in Deventer heeft maar liefst 900 m/2 aan slaapkamerinspiratie. In onze verschillende slaapkamerwerelden tref je een uitgebreid aanbod aan een- en tweepersoons boxsprings en ledikanten, tienerbedden, seniorenbedden en logeerbedden.

Het type matras bepaalt of je een goede nachtrust hebt en geen lichamelijke klachten ervaart. Onze slaapspecialisten helpen je graag met de keuze welk matras jouw slaapwensen beantwoordt. Dit kan een pocketvering matras, traagschuim matras, latex matras, koudschuim matras of topmatras zijn. Onze winkel heeft een aparte wand voor accessoires zoals dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken en hoeslakens. Voor onze kleinste bezoekers is er een aparte kinderhoek waar zij zich uitstekend vermaken.

  • 900 m2 slaapkameraanbod
  • Speelhoek voor de kinderen
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Lift aanwezig
Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen over totaalBED

Bestelling geplaatst op 19.10.2020
Wij zijn heel goed geholpen.
Bestelling geplaatst op 19.10.2020
De bestelling (boxspring) werd op de afgesproken dag en tijdstip afgeleverd en geïnstalleerd. De monteurs waren uiterst vriendelijk en werkte bijzonder netjes. Alle verpakkingen werden na afloop netjes afgevoerd. Top gedaan.
Bestelling geplaatst op 19.10.2020
Alles wordt perfect uitgelegd en daar waren we zeker blij mee, maar af en toe zelf eventjes kunnen rond neuzen was ook fijn geweest, maar dat woog niet af voor de deskundigheid. We waren zeker enthousiast hierdoor en hebben daardoor 1 jaar eerder een complete slaapkamer gekocht.