totaalBED  Doetinchem

totaalBED Doetinchem

Doetinchemseweg 89a | 7007 CB | 031 - 436 61 86

Maak een afspraak

Welkom bij totaalBED Doetinchem

Openingstijden
Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
9:30 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00
Bijzondere dagen

Elke zondag geopend

Woonboulevard Wijnbergen

Onze beddenwinkel in Doetinchem bevindt zich op woonboulevard Wijnbergen. Op de woonboulevard bevinden zich diverse woon- en slaapwinkels. Geniet tijdens de middag winkelen van een heerlijke lunch bij de lunchroom naast ons filiaal. Laat je vervolgens informeren en adviseren over jouw droomslaapkamer bij totaalBED Doetinchem.

Op vrijdag hebben we koopavond en loop je binnen tot 21:00 uur. Je bereikt onze beddenwinkel gemakkelijk vanuit de richting Didam, Ulft, Varsseveld of Zelhem. (Tip: voer bij het gebruik van een navigatiesysteem onze postcode in. Anders kom je aan de andere kant van Doetinchem uit). Je parkeert de auto gratis voor de deur. Tevens is de woonboulevard goed te bereiken met het openbaar vervoer. totaalBED Doetinchem beschikt naast de begane grond over een eerste etage. De begane grond is zo ingericht dat onze beddenwinkel vriendelijk is voor klanten met wandel/kinderwagens, rolstoelgebruikers en rollatorgebruikers. De eerste etage is te bereiken via de trap of de lift.

Maak een afspraak

totaalBED service

  • Persoonlijk advies van onze specialisten
  • Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
Adresgegevens
Doetinchem
Doetinchemseweg 89a
7007 CB Doetinchem
Plan route

Over onze winkel

In onze beddenwinkel in Doetinchem heb je dankzij een oppervlakte van 1300 m/2 een ruime keuze aan boxsprings en ledikanten. Ben je op zoek naar een één- of tweepersoons bed, seniorenbed of logeerbed? In filiaal Doetinchem vind je altijd wat je zoekt. Naast ons eigen huismerk kun je bij ons terecht voor tienerbedden en Silvana hoofdkussens.

Ontdek bovendien welk type matras je de beste ondersteuning biedt. Je hebt de keuze uit een pocketvering matras, traagschuim matras, latex matras, koudschuim matras of topmatras. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de keuze die het beste bij jou past. Voor onze kleinste bezoekers is een speeltafel aanwezig, waardoor je alle rust hebt om bedden uit te proberen.

  • 1300 m2 slaapkameraanbod
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Ruim assortiment aanwezig
  • Elke vrijdag tot 21:00 open
Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen over totaalBED

Bestelling geplaatst op 19.10.2020
Wij zijn heel goed geholpen.
Bestelling geplaatst op 19.10.2020
De bestelling (boxspring) werd op de afgesproken dag en tijdstip afgeleverd en geïnstalleerd. De monteurs waren uiterst vriendelijk en werkte bijzonder netjes. Alle verpakkingen werden na afloop netjes afgevoerd. Top gedaan.
Bestelling geplaatst op 19.10.2020
Alles wordt perfect uitgelegd en daar waren we zeker blij mee, maar af en toe zelf eventjes kunnen rond neuzen was ook fijn geweest, maar dat woog niet af voor de deskundigheid. We waren zeker enthousiast hierdoor en hebben daardoor 1 jaar eerder een complete slaapkamer gekocht.