Een mens brengt gemiddeld 6 jaar van zijn leven dromend door. Wat betekenen al die dromen? Wegens het succes van onze vorige dromen-blog, vandaag nóg 7 dromen verklaard.

Je bevalt van een kind

Droom je dat je bevalt? Vraag je dan eerst af of je de wens hebt zwanger te worden. Zo niet, dan vertegenwoordigt de baby iets anders. Bijvoorbeeld iets dat je met veel enthousiasme of toewijding hebt gemaakt, gekocht of bereikt. De kleine kan dus zomaar staan voor dat mooie huis waarop je een bod hebt gedaan.

Je bent je tanden kwijt

Droom je dat je je tanden kwijt bent, dan ben je bezorgd over je imago. Tanden zijn cruciaal voor hoe anderen je zien. Dit symbool kun je letterlijk nemen, bijvoorbeeld als je een nieuw kapsel hebt waar je nog niet zeker over bent. Je kunt het ook ruimer interpreteren. Misschien vraag je je af of anderen jou zien zitten.

Je vergeet je dieet

Wat bezielde je om die hele reep chocola weg te werken? Je bent toch aan de lijn? Als je in het echt op dieet bent, kun je opgelucht ademhalen; het was maar een droom. Ben je niet bezig met calorieën, dan staat het vergeten van je dieet symbool voor een verlangen. Dat kan een geheim verlangen zijn of, simpeler, gevoelens die je wil delen met anderen.

Je gaat in je droom op date

Droom je dat je een date hebt, let dan goed op. Deze droom leert je namelijk verborgen kanten van jezelf ontdekken. Talenten waarvan je je nog niet zo bewust was, komen naar voren. Hoe stel je je op tijdens het afspraakje, waarom ziet die ander jou zitten en wat vind je zelf belangrijk aan de date? Allemaal informatie waar je in het dagelijks leven je voordeel mee kunt doen.

De techniek laat jou in de steek

Laat jouw mobieltje of laptop je in de steek in je droom? Ineens kun je niet meer bellen, mailen of krijg je het apparaat simpelweg niet aan. Deze droom heeft twee verklaringen en ze hebben, gek genoeg, helemaal niets te maken met apparatuur. Het kan zijn dat je het contact met de werkelijkheid verliest, of dat je het idee hebt dat een deel van je lichaam niet werkt zoals het hoort.

Je bent in het water

Droom je dat je in het water bent, kijk dan of het water troebel is of helder. Zwem je in helder water, dan heb je je emoties goed op orde. Ben je omgeven door troebel water, dan heb je emotioneel nog wat uitdagingen. Eén troost: als je troebel water met rust laat, wordt het vanzelf helder.

Je bent met een beroemdheid

Heb je in je dromen ineens een bekend persoon als beste vriend of vriendin, of misschien zelfs als partner? Dit betekent dat je je in die persoon kunt vinden. Bijvoorbeeld dat diegene doelen nastreeft die jij ook belangrijk vindt. En dat zegt dan weer wat over jouw eigen persoonlijkheid.

Slaap lekker!

#dromen #spiritueel #dromenzijnbedrog #betekenis #slaaplekker #totaalbed #goedenacht #dromenverklaren #droomwereld