Betaalmogelijkheden

In de winkels

Bij een aankoop in één van onze winkels kun je het openstaande bedrag eenvoudig voldoen per PIN. Betaal je jouw producten deels of volledig bij aflevering, dan kun je bij de bezorger ook pinnen. De bezorger heeft een mobiel pinapparaat bij zich. Wanneer je in het grensgebied (Duitsland) woont, verzoeken wij je contact met ons op te nemen.

Let op! De hoogte van het bedrag dat je kunt pinnen is afhankelijk van jouw bank. Informeer hiernaar tijdig bij de bank. Op verzoek kan de bank eenmalig het bedrag aanpassen. Uit veiligheidsoverwegingen ontvangen we liever geen contante betalingen. Bij aflevering is het niet mogelijk om met een creditcard te betalen.

Online

totaalbed.nl bied je verschillende manieren om te betalen. Kies de manier waarbij jij je het meest prettig voelt. Wij garanderen dat elke betalingsvorm veilig is. Je kunt vooraf of achteraf betalen.
De voorwaarden van onze payment service provider Buckaroo zijn bij totaalBED van toepassing. Klik hier voor de voorwaarden.

iDEAL

Betaal je bij totaalbed.nl met iDEAL, dan betaal je jouw bestelling vooraf via je eigen bank. Dit kan wanneer je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Regiobank, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Kies bij de betaalmethode voor iDEAL. Je komt automatisch op een inlogpagina van jouw eigen bank. Vul de ontbrekende gegevens in en verstuur de opdracht. Je keert automatisch terug naar de webshop van totaalBED, waar je een betaalbevestiging krijgt.

Creditcard

Betaal je bij totaalbed.nl met creditcard, dan betaal je vooraf. Dit kan alleen als je een creditcard van MasterCard of Visa hebt.

Kies bij de betaalmethode voor Creditcard. Je ziet vervolgens een invulformulier waarop het bedrag van jouw bestelling is verwerkt. Door het gebruik van Mastercard Securecode en Verified by Visa zijn de transacties extra veilig. Je keert automatisch terug naar de webshop van totaalBED, waar je een betaalbevestiging krijgt. Het is niet mogelijk om bij levering met je creditcard te betalen.

AfterPay

Betaal je bij totaalbed.nl met AfterPay, dan betaal je achteraf. Je hebt de mogelijkheid om het bedrag uiterlijk 14 dagen na bestelling te betalen. Je kunt bij totaalBED met AfterPay betalen tot een orderbedrag van €300,-

Kies bij de betaalmodule voor AfterPay. Nu opent een pagina waarop je jouw persoonlijke gegevens invult. AfterPay controleert hiermee jouw kredietwaardigheid. Bij akkoord kom je automatisch in een betaalmodule, waarin het bedrag van jouw bestelling is verwerkt. Hier vul je de laatste ontbrekende gegevens in.

Je keert automatisch terug naar de webshop van totaalBED, waar je een orderbevestiging ontvangt. Na de bestelling ontvang je een mail met het verzoek het bedrag binnen 14 dagen over te maken. Klik hier voor meer informatie over de betalingsvoorwaarden.

SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen kan je jouw bestelling in 12,18,24 of 36 maandelijkse termijnen betalen. Wil jij eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd. Gespreid betalen is mogelijk vanaf €250,- tot €5000,-.

De voordelen van SprayPay:

  • Geen éénmalige hoge uitgave
  • Vast maandbedrag. Na 30 dagen wordt het eerste termijn afgeschreven
  • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
  • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd

Om met SprayPay te kunnen betalen moeten de volgende stappen worden doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • IDIN identificatie via jouw bank
  • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling direct door de webshop in behandeling genomen.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?
Dit is mogelijk. In dit geval kan je het beste contact opnemen met totaalBED. Vervolgens zal de annulering aan SprayPay worden doorgegeven waarmee de overeenkomst komt te vervallen.

Welke rente hanteert SprayPay?
SprayPay berekent 10% rente. Hierbij is sprake van een aflopend kreditet.
Er wordt dus rente betaalt over het openstaande bedrag. Wil je meer informatie over SprayPay? Ga naar spraypay.nl.

Betalen bij aflevering

Je kunt je bestelling bij aflevering betalen. Vanuit veiligheidsoverwegingen ontvangen wij jouw betaling het liefst per PIN. De bezorger heeft een mobiel pinapparaat bij zich. Wanneer je in het grensgebied (Duitsland) woont, verzoeken wij je contact met ons op te nemen.

Let op! De hoogte van het bedrag dat je kunt pinnen is afhankelijk van jouw bank. Informeer hiernaar tijdig bij de bank. Op verzoek kan de bank eenmalig het bedrag aanpassen.

Eigen bezorging of door externe leverancier

De door jou bestelde producten worden zowel door onze eigen bezorgdienst als door externe leveranciers geleverd. Bij sommige producten, zoals bijvoorbeeld textiel, hoofdkussens en dekbedovertrekken, is het daarom niet mogelijk om bij aflevering te betalen. Deze producten kun je daarom direct online afrekenen met iDeal, Afterpay of creditcard. Bij deze producten wordt ook niet de mogelijkheid geboden om bij aflevering te betalen.

Overige bestellingen kun je bij aflevering voldoen per PIN. Check voor de dag van levering je pinlimiet. Je kunt dit bedrag per dag aanpassen. Uit veiligheidsoverwegingen ontvangen wij liever geen contante betalingen. Het is niet mogelijk om bij aflevering met creditcard te betalen.

Betaal je liever vóór aflevering? Dan vragen we bij voorkeur om het openstaande bedrag 5 dagen voor levering over te maken op rekeningnummer NL82 RABO 0352 2912 30 t.n.v. totaalBED o.v.v. je naam en verkoopordernummer. Op deze manier hebben wij voldoende tijd om de betaling te verwerken.

Prijzen

De door ons genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW en overige belastingen, behoudens eventuele kosten van aflevering en montage. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons niet. Wij behouden het recht voor tussentijds wijzigingen in de aanbiedingen te doen.