Betaalmogelijkheden

Betalen doe je zo

totaalbed.nl bied je verschillende manieren om te betalen. Kies de manier waarbij jij je het meest prettig voelt. Wij garanderen dat elke betalingsvorm veilig is. Je kunt vooraf of achteraf betalen.
De voorwaarden van onze payment service provider Buckaroo zijn bij totaalBED van toepassing. Klik hier voor de voorwaarden.

iDEAL

Wanneer je bij totaalbed.nl met iDEAL betaalt, betaal je jouw bestelling vooraf via je eigen bank. Dit kan wanneer je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Regiobank, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Kies bij de betaalmethode voor iDEAL. Je komt automatisch op een inlogpagina van jouw eigen bank. Vul de ontbrekende gegevens in en verstuur de opdracht.

Je keert automatisch terug naar de webshop van totaalBED, waar je een betaalbevestiging krijgt. Deze bevestiging vind je later ook in jouw mailbox.

Creditcard

Wanneer je bij totaalbed.nl met creditkaart betaald, betaal je vooraf. Dit kan alleen als je een creditcard van MasterCard of Visa hebt.

Kies bij de betaalmethode voor Creditcard. Je ziet vervolgens een invulformulier waarop het bedrag van jouw bestelling is verwerkt. De velden creditcardnummer, cvc-code, de naam van de kaarthouder en de datum tot wanneer de creditcard geldig is zullen ingevuld moeten worden. Door het gebruik van Mastercard Securecode en Veriefied by Visa zijn de transacties extra veilig.

Je keert automatisch terug naar de webshop van totaalBED, waar je een betaalbevestiging krijgt. Deze bevestiging vind je later ook in jouw mailbox.

AfterPay

Wanneer je bij totaalbed.nl betaalt met AfterPay, betaal je achteraf. Je hebt de mogelijkheid om het bedrag uiterlijk 14 dagen na bestelling te betalen. Je kunt bij totaalBED met AfterPay betalen tot een orderbedrag van €300,-.

Kies bij de betaalmodule voor AfterPay. Nu opent een pagina waarop je jouw persoonlijke gegevens invult. Hiermee controleert AfterPay jouw kredietwaardigheid. Bij akkoord kom je automatisch in een betaalmodule waarin het bedrag van jouw bestelling is verwerkt. Hier vul je de laatste ontbrekende gegevens in.

Je keert automatisch terug naar de webshop van totaalBED, waar je een orderbevestiging ontvangt. Deze bevestiging vind je later ook in jouw mailbox.

Na de bestelling ontvang je een mail met het verzoek het bedrag binnen 14 dagen over te maken.
Klik hier voor meer informatie over de betalingsvoorwaarden.

Betalen bij aflevering

Je kunt je bestelling betalen wanneer deze bezorgd wordt. Voor de veiligheid ontvangen wij jouw betaling het liefst per PIN. De bezorger heeft een mobiel pinapparaat bij zich. Wanneer je in het grensgebied (Duitsland) woont, verzoeken wij je contact met ons op te nemen.

Let op! De hoogte van het bedrag dat je kunt pinnen is afhankelijk van jouw bank. Informeer hiernaar tijdig bij de bank. Op verzoek kan de bank eenmalig het bedrag aanpassen.

Je kunt het resterende bedrag ook contant voldoen.

Prijzen

De door ons genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW en overige belastingen, behoudens eventuele kosten van aflevering en montage. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons niet. Wij behouden het recht voor tussentijds wijzigingen in de aanbiedingen te doen.