Bezorging en montage

Gratis bezorgen en montage

Wij bezorgen en monteren binnen Nederland al jouw aankopen gratis bij je thuis. De enige uitzondering daarop zijn onze producten voor kinderkamers. De bezorging is gratis, de vergoeding voor montage bedraagt € 75,-.

Bezorgmethoden/
afleverafspraak

Wij hanteren bij totaalBED drie mogelijkheden om producten te bezorgen.

Eigen bezorgdienst

Jouw bestelling wordt bij je thuis bezorgd door onze vakkundige totaalBED bezorgservice. Bij bestellingen uit voorraad en zonder montage bellen wij je binnen 3 werkdagen voor een afleverafspraak. Bij bestellingen die niet uit voorraad leverbaar zijn en bestellingen inclusief montage word je uiterlijk een week voor levering gebeld voor een afleverafspraak.

DHL

Alle producten binnen de categorie dekbedden, kussens, dekbedovertrekken en hoeslakens worden bij jou thuis afgeleverd door DHL. Je ontvangt een track & trace code om je pakket te kunnen volgen. Indien er niemand thuis is bij levering wordt de bestelling op een later moment aangeboden of direct bij een afhaalpunt afgeleverd.
Wat betreft de levering kan de aangegeven levertijd op de website aangehouden worden.

Afhalen in de winkel

Het is ook mogelijk om jouw product af te halen in één van onze 22 filialen. Dit kan aangegeven worden tijdens het bestelproces. De geselecteerde winkel neemt telefonisch contact met je op voor het maken van een afhaalafspraak zodra jouw bestelling binnen is.

Ander bezorgadres

Het is mogelijk om jouw bestelling op een ander afleveradres te laten bezorgen, geef dit aan tijdens het bestellen.

Waddeneilanden en buitenland

Woon je op de Waddeneilanden, dan kunnen we jouw bestelling leveren met PostNL. Monteren is helaas niet mogelijk. Houdt er rekening mee dat de levertijd kan oplopen met 2-3 werkdagen. Bestellingen met levering in het buitenland gaan in overleg. Onze klantenservice zoekt dit graag voor je uit.

Waar moet je op letten bij de bezorging van jouw boxspring?

Om de bezorging van jouw boxspring zonder problemen te laten verlopen, vind je hier meer informatie en tips.

Heb je nog vragen?

Voor al jouw vragen kun je contact opnemen met onze afdeling klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag via telefoonnummer 038 455 40 10 of per mail klantenservice@totaalbed.nl. De volledige voorwaarden lees je hier.