Waar moet je op letten bij de bezorging van een boxspring?

Wanneer je een boxspring bij totaalBED besteld, wordt deze netjes door ons bezorgd en gemonteerd op de door jou gekozen plek in huis. totaalBED streeft er naar om je gedurende de levering zo veel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Voorafgaand aan de levering maken wij je graag attent op onderstaande aandachtspunten, zodat je hier rekening mee kunt houden. Het is voor beide partijen prettig als je tijdens de levering weet dat de route naar de locatie van jouw nieuwe bed toegankelijk is. Neem bij twijfel binnen 2 werkdagen na aankoop contact op met onze klantenservice. Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.

1. Past de boxspring in jouw slaapkamer?

Het is erg belangrijk om zorgvuldig op te meten of de door jou gekochte boxspring in jouw kamer past. Houd hierbij rekening met de hoogte van het hoofdbord en mogelijk ook met die van het voetbord. Denk ook aan voldoende ruimte voor het in- en uitstappen van het bed en eventueel de nachtkastjes naast het bed.

Als je geïnteresseerd bent in een nieuw nachtkastje / hocker klik dan hier.

2. Passen de onderdelen door het trapgat?

De meeste onderdelen van de boxspring passen door een gemiddeld formaat trapgat. Echter, het hoofdbord en boxen van de boxspring kunnen soms moeilijk door het trapgat of over de overloop worden gedraaid. Probeer daarom voorafgaand aan de levering met een voorwerp van gelijke grootte of het hoofdbord en de boxen de draai kunnen maken.

3. Past het bed door de deur en de lift?

Controleer vooraf voor alle zekerheid de breedte en de hoogte van alle toegangsdeuren en indien van toepassing de deuren en hoogte van de lift. Let bij het gebruik van een lift ook op het maximumgewicht van de lift.

Tips

  • Wij adviseren het hoofdbord tegen een wand of muur te plaatsen zodat deze stabieler staat.
  • Als je zeker wilt weten dat het hoofdbord of de boxen van de boxspring door deuren en het trapgat passen, kun je een stuk kartoen uitknippen in de afmetingen van het hoofdbord en de boxen.
  • Breekbare of waardevolle spullen rondom de trap kun je tijdelijk verplaatsen, dan kunnen deze ook niet per ongeluk worden beschadigd.

Betaling bij levering

Indien je hebt gekozen voor betaling bij aflevering, let er dan op dat je pinlimiet hoog genoeg is. Veel banken kennen een dagelijks pinlimiet, deze kunt u via online bankieren vaak zelf tijdelijk verhogen. Als je niet weet of je pinlimiet is of als je deze wilt laten verhogen, kun je het beste contact opnemen met je eigen bank.