Kies het ideale ledikant

Bij totaalBED vind je voor iedere slaapkamer een geschikt bed. Van traditioneel tot modern; ook jouw stijl vind je bij ons. In onze collectie vind je zowel een- als tweepersoons ledikanten, maar ook tienerbedden, hoogslapers en logeerbedden.

Maak je slaapkamer helemaal compleet met bijpassende nachtkastjes of een kledingkast.

BEKIJK ALLE BEDDEN

Ledikant of boxspring

Het grootste verschil tussen de boxspring en het ledikant is de samenstelling. Waar het matras bij een boxspring rust op een box met veren, ligt bij een ledikant het matras op een bedbodem. Kies je bij jouw bed een geschikte bedbodem en matras dan biedt een ledikant net zo veel comfort als een boxspring.

Bovendien heb je bij boxsprings meer keuze uit diverse stofsoorten en kleuren waar ledikanten een beperkter aanbod kennen. Wil je meer weten over de verschillen tussen ledikanten en boxsprings? Lees dan hier onze blog.

Een compleet bed

Bij de aanschaf van een bed koop je enkel het kader. Om van jouw ledikant een compleet bed te maken, heb je bijvoorbeeld ook nog een matras nodig voor het beste comfort.

Ook een lattenbodem en bijbehorende poten kunnen niet ontbreken. Bij totaalBED kun je terecht voor al deze benodigdheden, zodat je snel kunt slapen op jouw ideale bed.

Het juiste matras bij jouw ledikant

Het type matras dat je kiest is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Het juiste matras is per persoon verschillend, maar gelukkig kan ieder soort matras in een ledikant.

Je kunt kiezen voor een tweepersoonsmatras, maar uiteraard behoren twee eenpersoonsmatrassen ook tot de mogelijkheden. Houd hierbij altijd rekening met de binnenmaat van het ledikant, zodat je altijd het matras met de juiste maat kiest.

Het ledikant op de juiste plek

Jouw nieuwe bed bezorgen we gratis thuis en ledikanten worden ook nog eens gratis gemonteerd, op de plek van jouw voorkeur. Dat betekent meteen lekker slapen!

De kinderkamers worden wel gratis bezorgd, maar niet gratis gemonteerd.