Maak je slaapkamer compleet met beddengoed

Jouw boxspring of bed maak je helemaal af met mooi beddengoed.

In onze collectie vind je ondersteunende hoofdkussens, comfortabele dekbedden, stijlvolle dekbedovertrekken en beschermende moltons & hoeslakens.

BEKIJK ALLE BEDDENGOED

Dekbedden

Lekker slapen hangt samen met een aangename lichaamstemperatuur. Een goed dekbed helpt daarbij. Of je van een stevig, soepel, luchtig, dik of dun dekbed houdt is heel persoonlijk. totaalBED biedt daarom dekbedden in alle soorten en maten en in de materialen katoen, dons, wol of synthetisch. Welk dekbed je ook kiest, je slaapt comfortabel en lekker warm onder een kwaliteitsdekbed voor een zachte prijs!

Donzen dekbedden zijn zacht, warm, ademend en ideaal voor koukleumen. Dekbedden van synthetisch materiaal zijn licht van gewicht, makkelijk te wassen en de voordeligste optie. Lig je graag onder een zwaarder dekbed, of ben je allergisch voor huisstofmijt? Kies dan voor een wollen dekbed. Lees hier meer informatie over de verschillende eigenschappen van de dekbedden.

Hoofdkussens

Een goed hoofdkussen heeft een grote invloed op hoe uitgerust jij ’s ochtends wakker wordt. Kies daarom voor een hoofdkussen dat goed bij jou past. Hoofdkussens zijn er in allerlei materialen. Zak je graag weg in je kussen, of kunnen je nek en schouders wel wat ondersteuning gebruiken? Kussens van dons en veren vormen lekker mee, terwijl synthetische kussens juist steviger zijn.

Een traagschuim kussen is ideaal als je het snel koud hebt in bed.
Lees hier meer over het vinden van jouw ideale hoofdkussen.

Dekbedovertrekken

totaalBED heeft dekbedovertrekken voor ieder budget. In ons assortiment vind je dekbedovertrekken in allerlei maten, kleuren en patronen, waarmee je jouw bed of boxspring helemaal kunt afstijlen.

De dekbedovertrekken van totaalBED zijn gemaakt van kwaliteitsstoffen en blijven lang mooi en kleurvast. De dekbedden zijn verkrijgbaar in linnen, flanel of katoen.

Moltons en hoeslakens

Om ervoor te zorgen dat je (top)matras zo lang mogelijk mee gaat, raden we een molton tussen je matras en hoeslaken aan. De molton is een bescherming voor je (top)matras en zorgt voor minder vlekken. Een hoeslaken gaat over de molton heen en neemt vocht op.