Maak het af met beddengoed

Jouw boxspring of bed maak je helemaal af met geschikt beddengoed.

In onze collectie vind je ondersteunende hoofdkussens, comfortabele dekbedden, stijlvolle dekbedovertrekken en beschermende moltons & hoeslakens.

BEKIJK ALLE BEDDENGOED

Dekbedden

Het kiezen van een geschikt dekbed kan lastig zijn. Want wat past bij jou? Bij totaalBED adviseren we je graag bij deze keuze. In onze collectie vind je wollen, donzen en synthetische dekbedden. Lig je graag onder een zwaarder dekbed en ben je allergisch voor huisstofmijt? Kies dan voor een wollen dekbed.

Donzen dekbedden zijn zacht, warm, ademend en ideaal voor koukleumen. Dekbedden van synthetisch materiaal zijn licht van gewicht, makkelijk te wassen en de voordeligste optie. Vind hier meer informatie over de verschillende eigenschappen van de dekbedden.

Hoofdkussens

Een goed kussen heeft grote invloed op hoe uitgerust jij ’s ochtends wakker wordt. Kies daarom voor een hoofdkussen dat goed bij jou past. Ze zijn er in allerlei materialen. Kussens van dons en veren vormen lekker mee, terwijl synthetische kussens juist steviger zijn.

Een traagschuim kussen is ideaal als je het snel koud hebt in bed.
Lees hier meer over het vinden van jouw ideale hoofdkussen.

Dekbedovertrekken

In ons assortiment vind je dekbedovertrekken in allerlei maten, kleuren en patronen, waarmee je jouw bed of boxspring helemaal kunt afstijlen. De dekbedovertrekken van totaalBED zijn gemaakt van kwaliteitsstoffen en blijven lang mooi en kleurvast. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld linnen, flanel of katoen.

Moltons en hoeslakens

Om ervoor te zorgen dat je (top)matras zo lang mogelijk mee gaat, raden we een molton tussen je matras en hoeslaken aan. De molton is een bescherming voor je (top)matras en zorgt voor minder vlekken. Een hoeslaken gaat over de molton heen en neemt vocht op.