Stel jouw boxspring samen

Jij bent uniek en daarom kun je bij totaalBED jouw unieke boxspring zelf samenstellen. Wij bieden een brede collectie met hoofdborden, stoffen, kleuren, pootjes, matrassen en topmatrassen: alle combinaties zijn mogelijk.

BEKIJK ALLE BOXSPRINGS

Hoofdbord

Je hoofdbord weerspiegelt jouw persoonlijke stijl. Ga je voor modern strak of liever iets klassieks? Een hoog of laag hoofdbord? totaalBED biedt hoofdborden in 4 diverse hoogtes variërend van 90, 100, 115 tot 150 cm.

Een hoofdbord kent verschillende voordelen. Zo kun je comfortabel rechtop zitten tijdens het lezen, blijft je kussen beter op zijn plaats en heeft het een isolerend effect tijdens koude nachten

Maat en kleur

Ben je op zoek naar een 1-persoons, 2-persoons of twijfelaar boxspring? Bij totaalBED vind je altijd de juiste maat.

En heb je de juiste maat gevonden, dan kun je ook nog eens kiezen uit 6 stofsoorten in meer dan 70 kleuren en 8 soorten pootjes. Ook voor jouw slaapkamer hebben we de ideale boxspring!

Boxspring uitvoering

Met een elektrisch verstelbare boxspring kun je zowel het hoofd- als voeteneind in de gewenste stand zetten. Erg fijn om bijvoorbeeld iets te lezen, een ontbijtje te eten of om gewoon je benen te rusten.

totaalBED biedt zowel niet verstelbare (vlakke) als elektrisch verstelbare boxsprings. Beide zijn verkrijgbaar in alle maten, stoffen en kleuren. Kom langs in onze winkels voor een uitgebreid advies.

Topmatras

Een (split) topmatras biedt extra comfort en verlengt de levensduur van een onderliggend matras. Bij het bestellen van de boxspring is het mogelijk het topmatras mee te stofferen in dezelfde stof en kleur.

Door het lichte gewicht is een topmatras gemakkelijker te keren dan een gewoon matras en heb je geen last meer van de ruimte tussen twee matrassen.

Waar wil je de boxspring hebben?

Alle boxsprings worden gratis bezorgd en gemonteerd ongeacht waar de boxspring komt te staan. Dus slaap je op zolder?

Wij brengen alle onderdelen naar boven en zetten het vakkundig voor je in elkaar. En na afloop nemen we alle verpakkingsmaterialen weer mee. Wel zo gemakkelijk.

De levensduur van een boxspring

De exacte levensduur van een boxspring is afhankelijk van verschillende factoren zoals de mate waarin je de boxspring onderhoudt en gebruikt.

Bovendien bestaat je boxspring uit verschillende producten zoals het onderstel, het matras en het topmatras.