Stel jouw boxspring samen

Jij bent uniek en daarom kun je bij totaalBED jouw unieke boxspring zelf samenstellen. Wij bieden een brede collectie met hoofdborden, stoffen, kleuren, pootjes, matrassen en topmatrassen: alle combinaties zijn mogelijk.

BEKIJK ALLE BOXSPRINGS

Hoofdbord

Het hoofdbord van je boxspring is het karakteristieke middelpunt van je bed en geeft bovendien jouw persoonlijke stijl weer. Kies je hoofdbord daarom met enige zorg uit. Ga je voor modern, strak of liever iets klassieks? Kies je voor een hoog, of liever een laag hoofdbord? De hoofdborden van totaalBED kun je namelijk maar liefst in vier verschillende hoogtematen bestellen; van 90, 100, 115 tot 150 centimeter hoog.

Het hoofdbord van een boxspring heeft, net zoals bij een bed, meerdere voordelen. Zo kun je comfortabel rechtop zitten tijdens het lezen, blijft je kussen beter op zijn plaats en geeft het hoofdbord het een isolerend werking tijdens koude winternachten.

Formaat en kleur

Een boxspring kun je natuurlijk in meerdere formaten aanschaffen. Of je op zoek bent naar een éénpersoons boxsprings, een tweepersoons boxspring of een kingsizemodel, bij totaalBED ben je altijd aan het juiste adres.

Nadat je het formaat boxspring hebt gekozen, kun je vervolgens je eigen unieke boxspring samenstellen middels onze boxspringconfigurator! Kies uit meer dan 100 verschillende mogelijke combinaties in kleuren, stofsoorten, hoofdborden en type pootjes. Stel in een handomdraai het bed van je dromen samen.

Vlakke of verstelbare boxspring

De boxsprings van totaalBED zijn verkrijgbaar in drie varianten: de vlakke boxspring, de handverstelbare optie of de elektrisch verstelbare variant. Het voordeel van een (elektrisch) verstelbare boxspring is dat je de mogelijkheid hebt om zowel het hoofd- als voeteneind in hoogte te verstellen. Bijvoorbeeld als je graag nog even leest voor het slapen gaat, of op zondag een ontbijtje in bed eet. Bij een vlakke boxspring heb je deze mogelijkheid niet.

Bijna alle vlakke boxsprings zijn ook in een verstelbare variant verkrijgbaar. Ook de verstelbare varianten kun je geheel naar eigen wens samenstellen!

Topmatras

Een (split) topmatras biedt extra comfort en verlengt de levensduur van een onderliggend matras. Bij het bestellen van de boxspring is het mogelijk het topmatras mee te stofferen in dezelfde stof en kleur.

Door het lichte gewicht is een topmatras gemakkelijker te keren dan een gewoon matras en heb je geen last meer van de ruimte tussen twee matrassen.

Waar wil je de boxspring hebben?

Alle boxsprings worden gratis bezorgd en gemonteerd ongeacht waar de boxspring komt te staan. Dus slaap je op zolder?

Wij brengen alle onderdelen naar boven en zetten het vakkundig voor je in elkaar. En na afloop nemen we alle verpakkingsmaterialen weer mee. Wel zo gemakkelijk.

De levensduur van een boxspring

De exacte levensduur van een boxspring is afhankelijk van verschillende factoren zoals de mate waarin je de boxspring onderhoudt en gebruikt.

Bovendien bestaat je boxspring uit verschillende producten zoals het onderstel, het matras en het topmatras.