Kasten

Kies je ideale kast

Om jouw kleding, beddengoed, schoenen of tassen mooi te bewaren vind je bij totaalBED een ruim assortiment kasten. Kies een kast in de maat en stijl die het beste bij jou past.


BEKIJK ALLE KASTEN

Kasten op maat

De draai- en schuifdeurkasten in ons assortiment zijn er in verschillende maten, kleuren en stijlen. Voor iedere slaapkamer vind je een geschikte oplossing. Maak jouw kast helemaal af met een spiegel of passe partout met verlichting.

Een passe partout is de omlijsting van de kast en is optioneel. Kies je voor verlichting dan zullen de lampjes verwerkt worden in het bovenste gedeelte van de omlijsting.

Jouw persoonlijke stijl

Houd je van rust en eenheid in jouw slaapkamer? In ons assortiment vind je veel kasten met bijpassende ledikanten en nachtkastjes. Zo creëer je één stijl in je slaapkamer. Uiteraard kun je ook verschillende stijlen en kleuren met elkaar combineren. De keuze is aan jou!

Schuif- of draaideurkast?

In onze collectie vind je naast draaideurkasten ook schuifdeurkasten. Waar je bij draaideurkasten de deuren naar je toe trekt, duw je bij schuifdeurkasten de deuren opzij. Doordat de schuifdeuren niet naar voren komen heb je minder ruimte nodig. Ideaal voor een kleinere slaapkamer! De schuifdeurkasten in ons assortiment zijn er in verschillende kleuren, stijlen en maten.

Extra accessoires

Met onze binnenkastverlichting heb je altijd verlichting in je kast. De lamp gaat op basis van beweging aan, dus zodra de kastdeur open gaat. Kies je voor een kast zonder passe partout met verlichting, dan kun je dit altijd nog aanvullend aanschaffen. Deze verlichting komt bovenop de kast te staan en is gemakkelijk te monteren.

Waar wil je jouw kast hebben?

Heb je de kast van jouw dromen gevonden, dan zorgen wij dat deze gratis bij jou thuis wordt bezorgd én gemonteerd. Uiteraard op de plek van jouw voorkeur.

We brengen alle onderdelen van de gewenste plek en zetten het vakkundig in elkaar. En na afloop nemen we alle verpakkingsmaterialen weer mee.