Kies je ideale lattenbodem

Lekker slapen en uitgerust wakker worden doe je natuurlijk op een goed matras, afgesteld op jouw slaapwensen. Maar voor een optimaal slaapresultaat is een goede bedbodem net zo belangrijk. Deze moet je matras op de juiste manier ondersteunen.

Daarnaast zorgt een goede bedbodem er voor dat het matras goed kan ventileren. totaalBED biedt een ruim assortiment aan vlakke, handverstelbare en elektrisch verstelbare lattenbodems.

BEKIJK ALLE LATTENBODEMS

Verschillende uitvoeringen

Het assortiment bedbodems bij totaalBED bestaat uit drie verschillende varianten; de vlakke lattenbodem, de elektrisch verstelbare lattenbodem of de handverstelbare lattenbodem. Onze bedbodems zijn gemaakt van multilaags beukenhout. Hierdoor bieden ze optimale ondersteuning, flexibiliteit en comfort. Het verstevigde middengedeelte zorgt voor extra ondersteuning van je rug.

Zowel handverstelbare als elektrische lattenbodem kun je verstellen naar de gewenste hoogte. Handig wanneer je voor het slapen gaan graag nog even leest of televisie kijkt!

Comfortzones

Onze multigelaagde bedbodems bestaan uit meerdere comfortzones. Je kunt kiezen voor drie of vijf verschillende comfortzones. De hoeveelheid comfortzones is bepalend voor de mate van ondersteuning die je lichaam krijgt bij verschillende lighoudingen en slaapposities.

Maatvoeringen

De lattenbodems van totaalBED zijn verkrijgbaar in verschillende lengte- en breedtematen; kies uit afmetingen van 70x190 centimeter tot 120x220 centimeter. Heb je een tweepersoonsbed? Dan is het in sommige gevallen handiger om twee éénpersoons lattenbodems aan te schaffen.

Bedbodems gratis bezorgd

Alle lattenbodems worden gratis thuisbezorgd, tot in de slaapkamer. Wij brengen alle onderdelen naar boven en zetten het vakkundig voor je in elkaar. En na afloop nemen we alle verpakkingsmaterialen weer mee. Wel zo gemakkelijk.

Meer informatie over bezorgen en monteren lees je hier.