Kies je ideale lattenbodem

Lekker slapen en uitgerust wakker worden doe je op een goed matras. Maar voor een optimaal slaapresultaat is een goede bedbodem ook van belang. Deze moet je matras op de juiste manier ondersteunen.

Ook zorgt een degelijke bodem samen met het matras voor optimale ventilatie. totaalBED biedt een ruim assortiment aan vlakke, handverstelbare en elektrisch verstelbare lattenbodems.

BEKIJK ALLE LATTENBODEMS

Verschillende uitvoeringen

Bij totaalBED vind je diverse bedbodems zoals elektrische of met de hand verstelbare lattenbodems. Onze bedbodems zijn gemaakt van multilaags beukenhout. Hierdoor bieden ze optimale ondersteuning, flexibiliteit en comfort. Het verstevigde middengedeelte zorgt voor extra ondersteuning van de rug.

Met zowel handverstelbare als elektrische lattenbodem kun je jouw bedbodem in de gewenste stand zetten. Handig wanneer je wilt lezen of televisie kijken.

Comfortzones

Bij onze bedbodems kun je kiezen voor 3 of 5 comfortzones. De hoeveelheid comfortzones is bepalend voor de extra ondersteuning bij de verschillende lighoudingen en slaapposities.

De gewenste maat

Onze bedbodems zijn verkrijgbaar in de maten 70x200, 80x200 en 90/200.
Daarnaast bieden we ook lengtematen 210 en 220.

Bedbodems gratis bezorgd

Jouw nieuwe bedbodem bezorgen we gratis thuis. Indien gewenst brengen wij het voor je naar de slaapkamer.

Dat betekent meteen lekker slapen!
Meer informatie over bezorgen en monteren lees je hier.