Kom langs bij totaalBED

Winkels door heel Nederland

Met 22 fysieke winkels verspreid door heel Nederland, is er altijd een winkel bij jou in de buurt. Kom langs in één van onze winkel voor persoonlijk slaapadvies van één van onze deskundige specialisten, of om onze matrassen uit te proberen! Hier vind je een overzicht van al onze winkels. Graag tot ziens bij totaalBED!

Koopzondagen en koopavonden

Heb je doordeweeks geen tijd om langs te komen? Liever in het weekend of na werktijd langskomen om jezelf te oriënteren of aankopen doen? Dat begrijpen we, daarom openen we ook regelmatig onze deuren op zondag of in de avond. Kijk hier voor een actueel overzicht van koopzondag en koopavonden per totaalBED filiaal.

Persoonlijk slaapadvies

Lig je lekkerder op een donzig matras of heb je juist behoefte aan meer stevigheid? Wat past beter bij je, een bed met lattenbodem of boxspring? Hoe zit het met ventilatie, hygiëne en de kleur? Voordat je ’s avonds in hét perfecte bed stapt, moet je een aantal keuzes maken over jouw slaapbehoefte.

Kom daarom gerust eens proefliggen in één van onze winkels en ervaar zelf het heerlijke ligcomfort van onze boxsprings, bedden, matrassen en topmatrassen! Onze deskundige slaapadviseurs staan voor je klaar met persoonlijk slaapadvies, passend bij jouw wensen en voorkeuren.