Over totaalBED

Slaap lekker

Lekker slapen is ons doel en daar staan we voor. Bij totaalBED kun je terecht voor alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je gemakkelijk zelf samen. Natuurlijk helpen onze slaapadviseurs je daar graag bij. Kies uit een breed scala aan mogelijke modellen, kleuren, stofferingen, pootjes en nachtkastjes. Met onze combinatiemogelijkheden stellen we iedere dag unieke droombedden op maat samen. Ook het matrascomfort – al dan niet elektrisch verstelbaar, met of zonder topmatras en één of twee matrasdelen – bepaal je helemaal zelf. Bij totaalBED ben je zeker van een mooie inrichting, slaapplezier en kwaliteit, passend bij jouw budget.

Familiebedrijf

totaalBED is in 1998 opgericht door vier broers en is dus echt een familiebedrijf. En dat merk je. We staan je persoonlijk te woord en helpen je graag met al je vragen. We doen er alles aan om jouw aankoop vlug en vlekkeloos bij jou thuis te bezorgen. Mocht er iets tegenzitten, dan lossen we dat direct op. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

totaalBED verkoopt producten van hoge kwaliteit met een stijlvolle uitstraling, geschikt voor iedere portemonnee. We tonen dat we achter onze kwaliteit staan door 90 nachten proefslapen aan te bieden en omruilen mogelijk te maken. Zo kunnen we beloven dat je altijd het product vindt dat bij jouw slaapwensen past.

 • Gratis bezorging en montage
 • 90 nachten proefslapen
 • Europese productie
 • Snel in huis
 • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Door heel Nederland

  Met 22 beddenwinkels door heel Nederland, is er altijd een winkel bij jou in de buurt. Kom langs en bekijk onder het genot van een kopje koffie, thee of fris onze uitgebreide collectie voor de slaapkamer!

  Moderne collectie

  Onze tijdloze boxspringcollectie is zo ontworpen dat de modellen goed met ieder interieur matchen. Zo ben je lang verzekerd van een mooi en modern slaapinterieur. Jaarlijks voegen we modieuze details toe aan onze basiscollectie, zoals nieuwe stoffen en kleuren. Niet voor niets slapen deze bekende Nederlanders op een totaalBED!

  Ga naar de winkel van totaalBED bij jou in de buurt.