Ons verhaal

totaalBED is een zelfstandige en groeiende slaapkamerspeciaalzaak. Ons hoofdkantoor en distributiecentrum zijn in Zwolle, op bedrijventerrein Hessenpoort. Verspreid door het noorden, oosten en midden van Nederland hebben we 22 winkels. De komende jaren breidt totaalBED uit naar een landelijke spreiding van 34 fysieke winkels.

Onze droom

totaalBED ontstond 21 jaar geleden toen de vier broers Kartal een eerste winkel in Hengelo openden. Boordevol slaapkamerdesign en kwaliteitsmatrassen. Heerlijk slapen voor een betaalbare prijs werd ineens voor iedereen mogelijk. Onze slaapwereld waar service, vernieuwing en kwaliteit hand in hand gaan, blijkt een succes.

Vertrouwd en vernieuwend

Onze droom is dat heel Nederland lekker slaapt. Met onze producten en advies dragen we daaraan bij. ‘Slaap lekker!’ is dan ook onze slogan.
totaalBED heeft een vlot wisselende en vernieuwende collectie en garandeert snelle levertijden. Onze slaapkamermeubels, bedden en matrassen laten we hoofdzakelijk maken bij vaste en betrouwbare leveranciers uit Nederland, België en Duitsland. Met hen gaan we jarenlange relaties aan zodat onze kwaliteit gewaarborgd blijft.

Uitdaging

Als team staan we voor een mooie uitdaging, want totaalBED breidt uit. Onze werknemers dragen daar iedere werkdag aan bij. De manier waarop ons team samenwerkt, de klant centraal zet en service en kwaliteit uitdraagt, doet totaalBED groeien.
En dat we kunnen groeien, hebben we de afgelopen 21 jaar met zijn allen bewezen. In die tijd is totaalBED uitgebreid van 4 naar 200 werknemers.

Familiebedrijf

Ondanks de snelle groei, heeft totaalBED de cultuur van een familiebedrijf. En die koesteren we. Wij geloven dat het realiseren van ambities hand in hand gaat met fijne samenwerking. Wij gaan daarom voor langdurige werkrelaties, open communicatie, transparantie, oprechte interesse in elkaar en collegialiteit. Zodat we niet alleen trots zijn op wát we neerzetten, maar ook op hóe we dat samen doen. Deze persoonlijke omgang ervaar je ook in onze winkels.

Zelf even rondkijken of een uitgebreide rondleiding? In onze winkels staan deskundige verkoopadviseurs klaar die je gastvrij ontvangen. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op slaapgebied en weten precies welk product het beste past bij jouw slaapwensen.