totaalBED Veenendaal

totaalBED Veenendaal

Groeneveldselaan 41 | 3903 AX | 031 - 850 16 86

Maak een afspraak

Welkom bij totaalBED Veenendaal

Openingstijden
Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
9:30 - 17:00
Zondag
Gesloten
Bijzondere dagen

Geen koopzondagen

Woonboulevard Veenendaal

Met een oppervlakte van 40.000 m2 biedt woonboulevard Veenendaal een divers aanbod aan winkels. Geniet van een heerlijk lunch bij de horecagelegenheid en loop binnen bij totaalBED Veenendaal voor een deskundig en persoonlijk advies voor jouw droomslaapkamer. Je bereikt de woonboulevard gemakkelijk vanuit de richting Barneveld, Ede, Kesteren of Wageningen. Vanaf de A12 is de woonboulevard direct bereikbaar. Over parkeren hoef je jou geen zorgen te maken.

Rondom de woonboulevard is volop parkeergelegenheid aanwezig en je parkeert de auto gratis! Tevens kun je onze beddenwinkel in Veenendaal bereiken met het openbaar vervoer. We streven ernaar totaalBED Veenendaal voor iedereen toegankelijk te maken. Onze beddenwinkel beschikt over een begane grond en eerste etage. De eerste etage is alleen te bereiken met de trap. Onze adviseurs helpen je indien mogelijk graag de producten op deze etage te bereiken.

Maak een afspraak

totaalBED service

  • Persoonlijk advies van onze specialisten
  • Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
Adresgegevens
Veenendaal
Groeneveldselaan 41
3903 AX Veenendaal
Plan route

Over onze winkel

Onze beddenwinkel in Veenendaal heeft maar liefst 1200 m2 aan inspiratie. Laat je inspireren in onze vele werelden waarin we ons eigen huismerk totaalBED en het kussenmerk Silvana presenteren. Stel in onze boxspringwereld jouw eigen boxspring samen. Varieer eindeloos met kleuren, stofsoorten en pootjes zonder meerprijs. Ook aan ledikanten biedt onze winkel in Veenendaal een breed assortiment.

Laat je adviseren welk type matras jou de beste ondersteuning geeft. Is dit een pocketvering matras, traagschuim matras, latex matras of koudschuim matras? Onze kleinste bezoekers vermaken zich ondertussen uitstekend in de kinderhoek. Maak jouw slaapkamer compleet en kijk ook eens bij onze garderobekasten, dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken en hoeslakens. Alles is overzichtelijk gepresenteerd en voor iedereen toegankelijk.

  • 1200 m2 slaapkameraanbod
  • Speelhoek voor de kinderen
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Elke vrijdag tot 21:00 open
Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen over totaalBED

Bestelling geplaatst op 19.10.2020
Wij zijn heel goed geholpen.
Bestelling geplaatst op 19.10.2020
De bestelling (boxspring) werd op de afgesproken dag en tijdstip afgeleverd en geïnstalleerd. De monteurs waren uiterst vriendelijk en werkte bijzonder netjes. Alle verpakkingen werden na afloop netjes afgevoerd. Top gedaan.
Bestelling geplaatst op 19.10.2020
Alles wordt perfect uitgelegd en daar waren we zeker blij mee, maar af en toe zelf eventjes kunnen rond neuzen was ook fijn geweest, maar dat woog niet af voor de deskundigheid. We waren zeker enthousiast hierdoor en hebben daardoor 1 jaar eerder een complete slaapkamer gekocht.