Welk topmatras kies jij?

Bij totaalBED hebben we topmatrassen voor iedereen. Wij helpen je graag om jouw ideale topper te vinden.

Proefliggen? Je bent van harte welkom in één van onze winkels. Het mooiste is: je mag 90 dagen uitproberen. De omruilgarantie is alleen van toepassing op topmatrassen gekocht i.c.m. een matras en/of een boxspring van totaalBED of ter vervanging hiervan bij een eerder gekochte set.

BEKIJK ALLE TOPMATRASSEN

De extra’s van een topmatras

Waar de matrassen zorgen voor goede ondersteuning is een topmatras bepalend voor je ligcomfort. Daarnaast zorgt een topper ervoor dat de geul tussen 2 losse matrassen verdwijnt en de onderliggende matrassen langer meegaan.

Met een topmatras maak je een hard matras zachter en kun je deze makkelijk vervangen. Het onderhoud is gebruiksvriendelijk; een topmatras is eenvoudig te keren en, indien de tijk afritsbaar is, kun je deze er eenvoudig afhalen en in de wasmachine stoppen.

Aandachtspunten topmatras

Een topmatras kan erg helpen op een oud matras, maar het verhelpt niet alles. Indien je matras veel kuilvorming heeft en daardoor niet meer goed ondersteund dan zal een topper dit niet verhelpen.

Ook kan een topmatras gaan schuiven, omdat het geen integraal onderdeel van je matras is. Dit is op te lossen door een boxspring grip te gebruiken. Verder gaat een topmatras gemiddeld zo’n 3-5 jaar mee afhankelijk van het type topmatras.

Enkele en dubbele split

Bij onze elektrisch verstelbare tweepersoons boxsprings kun je voor een splittopmatras kiezen. Een split is een inkeping in je topper precies op de lijn tussen 2 matrassen. Hierdoor kun je de hoofd- en voeteneinden onafhankelijk van elkaar bewegen.

Je hebt hierbij de keuze uit topmatrassen met een enkele of dubbele split. Bij een enkele split zit er 1 inkeping aan de bovenzijde zodat je de hoofdeinden (los van elkaar) kunt verstellen. Bij een dubbele split zit ook aan de onderzijde een inkeping zodat je ook de voeteneinden kunt verstellen.

Materialen

Pocketveer topmatrassen zijn gericht op de meest optimale lichaamsondersteuning en ventileren uitstekend. Topmatrassen van koudschuim zijn anti allergisch en hebben goede veerkrachtige eigenschappen en bieden daarmee een stevige lig voor ieder gewicht. Watergel heeft drukverlagende en verkoelende eigenschappen.

Latex topmatrassen zijn soepel, heerlijk zacht en lekker warm. Ze bieden overal de juiste ondersteuning en de ventilatiekanalen zorgen voor een goede vochtafvoer. Topmatrassen van traagschuim volgt de contouren van je lichaam en zorgt voor goede druk verlagende ondersteuning. Hoe langer je ligt, hoe warmer en elastischer het traagschuim wordt. Ideaal voor mensen met gevoelige gewrichten en spieren.

Je topmatras uitproberen

totaalBED helpt bij het vinden van je ideale topmatras. We willen zo graag dat je echt lekker slaapt, dat je deze 90 nachten mag uitproberen. Blijkt dat het ligcomfort niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je eenmalig gebruik maken van onze omruilgarantie. *Omruilgarantie is alleen van toepassing op topmatrassen gekocht i.c.m. een matras en/of een boxspring van totaalBED of ter vervanging hiervan bij een eerder gekochte set.

Dit geldt voor alle topmatrassen en alle maten. Wij bezorgen een nieuw topmatras aan huis, nemen de eerste aankoop retour en rekenen hiervoor €50,- servicekosten. Lees hier meer over 90 nachten proefslapen.