Bedbodems

Een goede bedbodem is essentieel voor een goede nachtrust. Bij totaalBED kun je kiezen uit vlakke en verstelbare lattenbodems. Bekijk ons ruime aanbod of kom langs in de winkel!

Handverstelbare lattenbodems

Bekijk als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijk als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina

Handverstelbare lattenbodems

Handverstelbare lattenbodems van totaalBED

Minstens net zo belangrijk als het kiezen van je nieuwe bed, is de lattenbodem die je erin plaatst. Bij totaalBED heb je de keuze uit vlakke bedbodems, elektrisch verstelbare bedbodems en handverstelbare bedbodems. De Medi lijn is voorzien van meerdere comfortzones en een extra verstevigd middenstuk, voor extra slaapcomfort.

De handverstelbare bedbodem Medi 3000 is eenvoudig met de hand te verstellen in hoogte. Zo verstel je het hoofdeinde om in bed nog even lekker te kunnen lezen of TV te kijken, of breng het voeteneinde omhoog en ontlast je benen na een lange werkdag.

Handverstelbare lattenbodem voor scherpe prijzen

totaalBED staat voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Je koopt al onze bedbodems daarom tegen aantrekkelijke prijzen. Wel raden we daarnaast aan om een potenset bij je lattenbodem aan te schaffen. De zelfdragende potensets monteer je eenvoudig onder de lattenbodem, voor extra stevigheid. Zo voorkom je dat de lattenbodem gaat schuiven in je bed en lig je extra comfortabel!